Širdį verianti istorija: kaunietė ieško dingusio augintinio | Kas vyksta Kaune

Širdį verianti istorija: kaunietė ieško dingusio augintinio

Skaitytojos nuotr.

Ketvirtadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė kaunietės prašymas pasidalinti širdį veriančia mylimo augintinio paieška. Nelaimėlis katinėlis iš namų prapuolė gegužės 26 dieną ir iki šiol negrįžo.

Kaip pasakojo kaunietė Indrė, mylimas katinas dingo antradienį, gegužės 26 dieną, Žaliakalnyje, ties 38 namu, visai šalia vaikų darželio. „Šis įvykis man paliko tokią skylę širdyje, kad gatvėmis šias pastarąsias dienas vaikštau ratais, vis tikėdamasi jį rasti“, – liūdesio neslėpė moteris.

Jos teigimu, kvartale iškabinti popieriniai skelbimai su nuotrauka ir apibūdinimu kol kas buvo neveiksmingi. „Įstojau į visas įmanomas Kauno skelbimų grupes ir mėginau laimę ten, tačiau kol kas žinių nesulaukiau“, – pasakojo Indrė.

„Mano ir Tigriuko draugystė prasidėjo prieš maždaug 5 metus, kuomet prie tuometinio laisvalaikio klubo „Undinė“ sutikau draugišką, bet apleistą katiną. Nuo pat pirmos akimirkos tarp mūsų užsimezgė ryšys, todėl išsiklausinėjau aplinkinių, ar kas nors ką nors apie katiną žino ir sužinojau, kad jis čia pasirodė dar prieš metus ir yra šeriamas visų neabejingų žmonių, o ypač „Undinės“ darbuotojų.

Tą dieną užsimojau jam rasti namus, todėl ilgai negalvojus parsivežiau jį ir pradėjau paieškas. Keli žmonės domėjosi, tačiau taip ir neatvyko susitikti su katuliu. Po maždaug savaitės laiko visa šeima taip prie katinėlio prisirišo, kad namų paieškas nutraukėme ir nutarėme jį pasilikti visam laikui“, – apie draugystę pasakojo moteris.

Anot Indrės, katinėlis Tigriukas nuo pat pirmos dienos buvo švelnus, draugiškas, mėgstantis daug murkti ir būti šalia žmogaus: „Jis jausdavo, kada man blogai ir atrodydavo, kad savo švelnumu ir dėmesiu visuomet nuveja blogas mintis šalin.“

Ieškomas pasiklydęs katinas Tigriukas / Skaitytojos nuotr.

Pasivaikščiojimas lauke mylimam augintiniui nebuvo naujiena. „Kadangi turime kiemą, dienomis išleisdavome katinėlį pasiganyti. Dažniausiai jis gulėdavo žolėje, po kieme augančiais krūmais, o retkarčiais pro tvorą išlįsdavo ant šaligatvio pasižiūrėti, kas vyksta anapus. Ne kartą žmonės, eidami pro šalį su juo sveikindavosi, glostydavo, o kai kurie, kurių maršrutas pro mūsų namą buvo nuolatinis, sutikę pamalonindavo ir skanėstais“, – teigė kaunietė.

Tiesa, moteris mano, kad šeimos narį per klaidą arba su tikslu galėjo priglausti kas nors iš praeivių, kadangi šalia namų yra vaikų darželis, o gatvė – bene vienintelė, kurioje transporto priemonių stovėjimas dar yra nemokamas, šalia namų kasdien prasukdavo daugybė automobilių ir praeidavo dideli srautai žmonių.

„Kreipiuosi į žmones, kurie galimai priglaudė Tigriuką. Noriu paprašyti leisti jam grįžti namo. Man draugystė yra neįkainojama, dėl to galėčiau atsilyginti pagal susitarimą. O jei nuspręsite jo visgi negrąžinti, labai prašau, nešerkite pirktiniu kačių maistu.

Dėl pirktinio katėms skirto maisto jis turėjo problemų su inkstais, dėl to po gydymo jį šėrėme tik šviežiais maisto produktais, po kurių sveikatos problemos daugiau nebepasikartojo. Jei jūs prie jo labai prisirišote, nors leiskite žinoti, kad jis yra saugus“, – prašo moteris.

Katino Tigriuko šeimininkai būtų dėkingi už bet kokią suteiktą informaciją. Matę ar turintys informacijos apie Tigriuko buvimo vietą, gali kreiptis skambučiu ar SMS žinute tel. nr. +37062092022.

Keturkojo požymiai: baltas pilvukas, dryžuota nugara ir uodega. Viena letenėlė balta, o kita taip pat dryžuota. Ant kaklo geltonas antkaklis.

Pasak šeimininkų, katinėlis yra kastruotas. Jis niekuomet niekur nenuklysdavo ir namo grįždavo vos tik jį pašaukus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA