Praeitos savaitės piešinių konkurso laimėtojai ir nauja tema apie Mitinį Kauno žvėrį – Kas vyksta Kaune

Praeitos savaitės piešinių konkurso laimėtojai ir nauja tema apie Mitinį Kauno žvėrį

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Tęsiame „Kas vyksta Kaune“ piešinių konkursą „Lieku namuose ir piešiu“ bei skelbiame antrosios savaitės laimėtojus ir naują temą: „Kaip Mitinis Kauno žvėris įveikė bėdas?” Temą mažiems ir dideliems kauniečiams siūlo „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ komanda, o piešinių autorių lauks jų dovanos – knygos apie Mitinį žvėrį.

[galerija kiek=”12″]

Nauja tema – piešiam žvėrį!

„Mitinis Kauno žvėris karantino metu stengiasi pasirūpinti visu Kaunu ir apsaugoti nuo tvyrančių negandų. Kviečiame Jus prisidėti prie jo kelionės ir piešti pieštuku ar tapyti didžiausius paveikslus – laukiame visokių kūrybinių išraiškų ir idėjų“, – prie „Kas vyksta Kaune“ organizuojamo konkurso prisideda ir KEKS2022.

Pabandykime visi drauge įsivaizduoti mūsų miesto herojaus kasdienybę šiuo sunkiu metu. Kaip jis padeda? Su kuo jam tenka susidurti? Ar jo problemos didelės ar mažos?

Mitinis Kaune žvėris/ KEKS2022 nuotr.

Konkurso dalyviai gali interpretuoti Mitinio Kauno žvėries išvaizdą tiek, kiek nėra nutolstama nuo jo pirminės formos ir koncepcijos. Detalės, medžiagos ir aplinka priklauso tik nuo jūsų vaizduotės. 5 geriausi darbai pus apdovanoti „Kauno žvėries pasakų knyga”!

Piešinius šia tema siųskite iki balandžio 23 d., ateinančią savaitę skelbsime naują temą.

KONKURSO SĄLYGOS

AMŽIUS: Dalyvių amžius nėra ribojamas. Piešti, jei nori, gali ir suaugusieji 😉 Kaip sako Kaune gimęs Jurgis Mačiūnas: „Kiekvienas yra menininkas“!

TEMA: Konkursas vyks visą balandžio mėnesį, kiekvienos savaitės pabaigoje skelbsime naują piešinių temą, tačiau galima siųsti piešinius ir neatitinkančius savaitės temos, svarbu, kad jie būtų apie koronavirusą Kaune.

SIŲSTI: el. paštu [email protected]

Prie savo piešinio nurodykite temą (piešinio pavadinimą), vardą, pavardę, mokyklą ir amžių.

DĖMESIO! Dėl laimėtų prizų atsiėmimo prašome kreiptis į redakciją arba parašyti el. laišką [email protected] Jei laimėtojai neatsiranda, jų prizas keliauja konkurso finalo laimėtojams, kurie bus skelbiami balandžio 30 d.

Piešinius paskelbta tema prašome siųsti iki einamosios savaitės ketvirtadienio. Kiekvieną savaitgalį publikuosime per savaitę atsiųstus piešinius ir rinksime tos savaitės laimėtojus, kuriuos apdovanosime konkurso rėmėjų prizais.

Antrosios savaitės laimėtojai

Kadangi piešti ir konkurse dalyvauti skatiname ne tik mažus, bet ir suaugusius – nuo šios savaitės KEKS2022 jau dideliems piešėjams padovanos po karantininę Žvėries kaukę. Ir pirmoji kaukė už šios savaitės suaugusios moters darbą atitenka Vaidai Blistrubienei (49 m.) iš Platelių meno mokyklos, kuri atsiuntė redakcijai mielą velykinį kiškį.

Dėkojame visiems dalyviams ir skelbiame kitus šios savaitės nugalėtojus, kuriems atitenka puikūs prizai.

Įspūdinga POLS ledų dėžė atitenka antrąją savaitę konkurse aktyviai dalyvavusiems Kauno dailės gimnazijos moksleiviams, o išrinkto piešinio autorė – Otilija Pleškytė (12 m.). Gimnazijos moksleiviai atsiuntė net 14-a vienas už kitą gražesnių piešinių, tarp kurių tikrai buvo sunku išsirinkti. Dar dviems iš jų atitenka ir kitų rėmėjų prizai.

Jei norite laimėti savo klasei dovanų ledų dėžę – kvieskite bendraklasius piešti drauge!

„CodeAcademyKids“ įsteigtą prizą – nemokamą „Virtualios klasės“ programos pamoką laimėjo piešinys „Velykos per karantiną“, kurį redakcijai atsiuntė Katerina Malinauskaitė (12 m.).

Po virtualią „3 banginiai“ pamoką redakcijos komisija skyrė dviems laimėtojams: Rugilei Kučinskaitei (11 m.) ir Viltei Berukštytei (11 m.). Abi moksleivės mokosi Kauno dailės gimnazijoje.

„XS“ stalo žaidimai atitenka dar dviems laimėtojams. Kamilei Ringaitytei 12 m. ir Dorotėjai Leskaukaitei (13 m.)

„SMAILER“  komplektas už piešinio 3D idėją iškeliauja Bernardui Pajėdai (8 m.) iš Kauno mokyklos-darželio „Rūtelė”.

Laukiame naujų Jūsų piešinių ir sveikiname laimėtojus!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA