Pačiame Kauno centre įvyko nelaimė: jaunas vyras ieško praeivių, kurie neliko abejingi – Kas vyksta Kaune

Pačiame Kauno centre įvyko nelaimė: jaunas vyras ieško praeivių, kurie neliko abejingi

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šventiniu laikotarpiu, pačiame miesto centre, jaunam vyrui nutiko nelaimė. Praradus sąmonę vaikinui padėjo praeiviai, tačiau apie tos nakties detales jis nepamena iki šių dienų. Norėdamas atsidėkoti kaunietis ieško jam padėjusių asmenų.

Jaunas vyras papasakojo, jog viskas įvyko dar praeitų metų šventiniu laikotarpiu. 2019 metų Gruodžio 28 dieną, apie 3 val. nakties, esą vaikinas buvo mieste su draugais. Vakarui besibaigiant ir visiems prieš išsiskirstant, vyras ėjo Laisvės alėja, nuo fontano link Soboro, tačiau netrukus sukniubo priešais „Camelia“ vaistinę.

Jaunuolis sakė, jog greitosios medicinos pagalbos darbuotojai jam vėliau pasakojo, jog šalia jo, kol atvyks pagalba laukė ir du vyrai. Šie buvo apie 30-40 metų amžiaus, tvarkingai apsirengę.

Kadangi jaunuolis neatsimena kaip nutiko nelaimė ir kas jam padėjo, todėl, jis kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ redakciją, jog galėtų rasti žmones, kurie tą naktį neliko abejingi ir sustojo padėti.

Jaunas vyras nori padėkoti, o tuo pačiu ir sužinoti daugiau detalių apie šį įvykį. Visus, turinčius naudingos informacijos, ar mačiusius tos nakties įvykius, prašome kreiptis į „Kas vyksta Kaune“ privačiomis žinutėmis socialiniame tinkle „Facebook“ arba elektroniniu paštu [email protected].

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA