Kauno „Žalgiris“ su „Barcelona“ kausis tuščioje arenoje | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ su „Barcelona“ kausis tuščioje arenoje

delfi.lt 2020/03/10 16:03
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ispanijoje visos nacionalinės ir tarptautinės varžybos per artimiausias savaites vyks be žiūrovų, taip nusprendė šalies Ministrų taryba, posėdžiavusi nuo 9 valandų ryto, praneša Marca portalas.

Šis nurodymas, priimtas siekiant išvengti koronaviruso protrūkio, galios iki balandžio 5 dienos.

Skelbiama, kad be žiūrovų vyks ACB ir antros lygos čempionatai.

Be to, pranešama, kad Madrido regione atšaukiami visi artimiausi kelių savaičių renginiai.

„Barcelona“ futbolo klubas jau paskelbė apie pokyčius kitos savaitės Čempionų lygos rungtynėse, kurios vyks tuščiame „Camp Nou“ stadione.

Daug klaustukų dėl „Žalgirio“ kelionės į Izraelį, kovo 26-ą dieną numatytas Eurolygos 32 turo mačas prieš „Maccabi“.

Izraelio Sveikatos apsaugos ministerija, siekiant apsisaugoti nuo koronaviruso grėsmės, pirmadienį priėmė nutarimą 14-ai dienų karantinuoti visus atvykstančius iš užsienio.

Žinoma, „Žalgiris“ niekaip negalės įgyvendinti tokios sąlygos, tad tokiu atveju Lietuvos klubui prireiks Izraelio vyriausybės atskiro leidimo į šalį patekti be privalomo 2 savaičių karantino.

Šią savaitę „Maccabi“ klubo pastangomis tokia išimtis padaryta Vitorijos „Baskonia“ klubui.

Anot „Žalgirio“ komunikacijos vadovo Almanto Kiverio, klubas kol kas oficialios informacijos dėl kelionės į tel Avivą dar neturi.

[susije_video kurie=””]

„Klubas nuolat seka situaciją dėl koronaviruso. Viešojoje erdvėje matome daug pranešimų ir visokių gandų, bet kol kas jokios oficialios informacijos nei iš kitų Eurolygos klubų, nei iš pačios Eurolygos neturime.

Situacija kartais keičiasi itin greitai, todėl gavus oficialius pranešimus, atitinkamai ir reaguotume. Šiuo metu įprastai ruošiamės artimiausioms rungtynėms“, – komentavo „Žalgirio“ komunikacijos vadovas Almantas Kiveris.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Kauno „Žalgiris“ Eurolygos rungtynėse svečiuose su Barselonos „FC Barcelona“ susikaus kovo 13 dieną 22 valandą.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA