Geriausiems Lietuvos sportininkams ir treneriams – įvertinimas už nuopelnus | Kas vyksta Kaune

Geriausiems Lietuvos sportininkams ir treneriams – įvertinimas už nuopelnus

BNS 2019/10/14 08:17
kaunas.lt nuotr.

Premjeras Saulius Skvernelis pirmadienį su švietimo, mokslo ir sporto ministru Algirdu Monkevičiumi apdovanos geriausius Lietuvos sportininkus ir trenerius.

Vyriausybės vadovas apdovanos 51-ą neįgaliųjų pasaulio ir Europos čempionatų, olimpinių sporto šakų nugalėtoją ir jų trenerius.

A. Monkevičius apdovanojimus įteiks 114-ai olimpinių sporto šakų neolimpinių rungčių ir sporto šakų nugalėtojams bei jų treneriams.

Iškilmingoje ceremonijoje bus apdovanotas Europos kurčiųjų lengvosios atletikos čempionas rutulio stūmikas Vytenis Ivaškevičius, taip pat vicečempionas disko metikas Mažvydas Paurys ir jų treneris Sigitas Liepinaitis.

Apdovanojimus atsiims ir stalo tenisininkė Rūta Paškauskienė, kanojininkas Henrikas Žustautas, šiuolaikinės penkiakovės atstovės Aurelija Tamašauskaitė, Lina Batulevičiūtė, Ieva Serapinaitė, Gintarė Venčkauskaitė.

Taip pat bus apdovanoti ir krepšininkai, orientacininkai, buriuotojai, kovinių sporto šakų, kultūrizmo, fitneso, sportinių šokių, sportinio kalnų turizmo, šaškių ir kitų sporto šakų atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA