Iš sodų ir daržų gėrybių Rytų kultūros centre Kaune kurs „Pa Kua“ mandalą | Kas vyksta Kaune

Iš sodų ir daržų gėrybių Rytų kultūros centre Kaune kurs „Pa Kua“ mandalą

Kaune Savanorių prospekte jau daugiau kaip dešimtmetį veikianti Rytų kultūros studija „Wudang Tao“ kviečia šaltąjį metų sezoną pradėti smagia atidarymo švente – šeštadienį čia vyks atvirų durų diena.

Po įtemptos savaitės darbų norisi atsipalaiduoti, išbandyti kažką naujo, pabendrauti. Prasmingai pajudėti, sustiprinti sveikatą nori dažnas kaunietis ar miesto svečias. Šeštadienio rytą ir popietę visus neabejingus rytų kultūrų praktikoms pasisvečiuoti kviečia Rytų kultūros studijos „Wudang Tao” šeimininkai. Renginio organizatoriai nemokamai ves įvairias judesio praktikas, vyks paskaitos, žaidimai ir meditacijos, kurias lankytojai galės patys išbandyti ir pajausti.

Studijos mokytojai, studentai ir šventės svečiai kviečiami atsinešti savo daržo ar sodo gėrybių. Pastarosios bus ne tik graži puošmena kuriamai „Pa Kua“ mandalai, bet vėliau bus dovanojamos Carito vaikų dienos centrui.

Mandalos dalimi galės tapti visi norintys, kurie vilkės baltus arba juodus drabužius. Sukimasis ratu, atliekant 8 visatos jėgas išreiškiančius judesius, leis pasijausti gamtos dalimi, labiau pajusti monados subtilumą ir energiją. Šventėje bus demonstruojami filmai, dalyvių lauks staigmenos, gardi arbata ir dovanos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA