Į „Megą“ atrieda naujoji „Hyundai N“ šeima | Kas vyksta Kaune

Į „Megą“ atrieda naujoji „Hyundai N“ šeima

Organizatorių nuotr.

Rugsėjo paskutinį savaitgalį, 28-29 dienomis, laisvalaikio ir pramogų centre „Mega“ vyks „Hyundai“ dienos, kurių metu bus pristatyta naujoji „Hyundai N“ šeima, bei „Hyundai“ flagmanas naujasis „Santa Fe“.

Lankytojai bus kviečiami susipažinti su „Hyundai“ modelių naujovėmis, rengino metu gaus specialius naujų automobilių pasiūlymus. Taip pat visi maži ir dideli galės išbandyti „Hyundai motorsport“ simuliatorių, kuris vairuotoją nukels į „WRC“ bolidą ir lenktynių trasą bei turės progą įsiamžinti kaip „Hyundai“ ralio automobilo lenktyninkas. Lankytojų lauks ir daugiau staigmenų.

Po labai sėkmingo, pripažinimo sulaukusio „i30 N“ pristatymo, „Hyundai N“ padalinys toliau stebina ekonomiškų automobilių pasaulį naujais „N Line“ šeimos automobiliais.

Naujasis „Tucson N Line“ – tai unikalus šeimai skirto miesto krosoverio ir N serijos modelių įkvėpto sportiškumo derinys. Naujoji apdaila pasižymi išorės ir vidaus elementais, kuriuos įkvėpė N serijos modeliai – „Hyundai“ didelio našumo automobilių asortimentas. Benzininio variklio su turbokompresoriumi modelio dinaminio dizaino savybes papildo atnaujintas MDPS (vairas su elektriniu stiprintuvu) ir pakoreguoti pakabos nustatymai, kad klientai galėtų mėgautis sportiškesniu vairavimu.

Visuose „N Line“ modeliuose galite mėgautis komfortu ir kontrole, kuriuos suteikia perforuotos odos „N Line“ vairas, pasižymintis sportiškais metaliniais stipinais ir nuotolinio valdymo mygtukais, kurie leidžia jums likti prisijungus ir nereikia atitraukti rankų nuo vairo. Sportiniai pedalai su šlifuoto metalo apdaila ir slydimui atspariomis apsaugomis geresniam valdymui užtikrinti pagerina vairavimo įgūdžius ir sustiprina dinamišką vairavimo patirtį, kaip ir „N Line“ pavarų perjungiklis, kuris yra su sportiniais metaliniais akcentais ir odos intarpais, kad būtų galima geriau laikyti ir netgi greičiau perjungti.

Taip pat bus pristatytas naujas narys „i30“ modelių šeimoje – išskirtinio našumo ir dizaino „i30 Fastback N“. Šis stilingas 5 durų kupė kruopščiai apgalvotas iki paskutinės detalės, kad užtikrintų neprilygstamą malonumą kelyje. Tai tikras adrenalino užtaisas, besislepiantis po elegantiška išvaizda.

Griausmingas 275 AG variklis ir lenktyninio automobilio pajėgumai paverčia „Hyundai i30 Fastback N“ tikru sportiniu automobiliu. Kaip ir visi N modeliai, šis automobilis buvo sukurtas „Hyundai“ tyrimų ir plėtros centre, Namjango mieste, Korėjoje. Tuomet išbandytas tūkstančius kilometrų besidriekiančioje lenktynių trasoje, kurioje pasitvirtino jo technologinis pranašumas ir neišsenkanti energija. Vienu mygtuko paspaudimu „N Grin Control System“ suteikia pasirinkimą iš penkių skirtingų važiavimo režimų pagal jūsų nuotaiką: „eko“, įprastas, sportinis, N ir pasirinktinis N. Skirtingi režimai pakeičia automobilio savybes, sureguliuoja variklio parametrus, duslintuvus, elektroninę stabilumo kontrolės sistemą, N posūkio sistemą, variklio garsą, vairą ir sūkių suderinimą.

Tikimasi, jog ne ką mažiau dėmesio sulauks ir didžiausias Hyundai šeimos atstovas Hyundai Santa Fe.
Tai 7 vietų, keturių varančiųjų ratų visureigis, pasižymintis neprilygstamu komfortu, kuris užtikrina, kad Jūs ir Jūsų šeima galės mėgautis ypatingomis akimirkomis drauge bet kurioje kelionėje.


Ir žinoma – geriausia garantija rinkoje iš „Hyundai“. Dabar įsigyjant visus „Hyundai“ gamintojo modelius suteikiama garantija — 7 metai be ridos apribojimų.

Hyundai dienas organizuoja ir apsilankyti kviečia, 2019 metais geriausiu oficialiu „Hyundai“, „Suzuki“ atstovu Baltijos šalyse pripažintas „Autofortas motors“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA