Žalių rodyklių prie „Akropolio” pasigedę vairuotojai: kada užbaigs pradėtą darbą? | Kas vyksta Kaune

Žalių rodyklių prie „Akropolio” pasigedę vairuotojai: kada užbaigs pradėtą darbą?

Skaitytojo nuotr.

Lentelės su žaliomis rodyklėmis jau skaičiuoja savo paskutinius mėnesius visoje Lietuvoje. Numatyta, kad nuo lapkričio 1-osios nei vienoje naujai įrengiamoje sankryžoje negali būti statomi šviesoforai, turintys metalines lenteles. O sausio 1-ąją visos šios lentelės privalės būti nuimtos.

Kaunas žinoma neišimtis ir taip pat ruošiasi šiems pasikeitimams.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėjo, kad prie „Akropolio“, Karaliaus Mindaugo pr. ir Mickevičiaus g. sankryžoje, nuimta papildoma rodyklė ir jau įrengta nauja šviesofo sekcija, tačiau šiuo metu ji uždengta ir dar neveikia.

Dėl šios situacijos susisiekus su Kauno savivaldybės atstovu spaudai Arnoldu Bukeliu paaiškėjo, kad minėtoje sankryžoje kaip tik atlikti paruošiamieji darbai, susiję su būsimu lentelių su žaliomis rodyklėmis nuėmimu šviesoforinėse sankryžose.

„Nuo lapkričio 1 d. iki sausio 1 dienos Kauno mieste bus panaikintos visos lentelės su žaliomis rodyklėmis, leidžiančias pasukti į dešinę degant draudžiamam šviesoforo signalui, ir įjungtos papildomos sekcijos sankryžose, kur toks eismo reguliavimas bus numatytas“, – pakomentavo A. Bukelis.

Savivaldybės atstovas tikslios sekcijos įjungimo datos nepasakė, tačiau leido suprasti, jog tai turėtų būti padaryta tarp lapkričio ir sausio mėnesių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA