Kauno vardas – ant vieno žymiausių pasaulio gamintojų marškinėlių (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kauno vardas – ant vieno žymiausių pasaulio gamintojų marškinėlių (papildyta)

Savivaldybės nuotr.

Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės „Facebook“ puslapyje pasirodė nuotrauka, kurioje ant „Nike“ firmos marškinėlių matyti Kauno vardas.

Mero patarėjas ryšiams su visuomene Tomas Grigalevičius ir Kauno savivaldybė pasidalijo šiuo vaizdu iš „Akropolyje“ esančios „Nike“ parduotuvės. Savivaldybės atstovai nurodė, kad marškinėliai atsirado ne Kauno, o paties sporto prekių tinklo iniciatyva.

Kauniečiai tvirtina, kad su kitų miestų pavadinimais tokia apranga leidžiama jau kurį laiką, tačiau tik dabar išleisti marškinėliai specialiai Kaunui.

Papildyta.

„Nike“ prekės ženklo vadybininkė pranešė, kad produktas oficialus ir pagamintas NIKE specialiu užsakymų Pabaltijo miestams.

„Kadangi esame NIKE oficialūs atstovai Pabaltijo šalyse, tokius marškinėlius turime Vilniui, Kaunui, Klaipėdai – Lietuvoje, Ryga – Latvijoje ir Talinas – Estijoje“, – komentavo vadybininkė.

„Tai NIKE produktas, kuris skirtas daugeliui pasaulio šalių miestų. Kitų šalių NIKE parduotuvėse galima rasti maškinėlių su „New York“, „London“, „Paris“ ir t.t. miestų pavadinimais. Tai nėra išskirtinai Lietuvai skirtas projektas, tačiau mums labai džiugu, kad mes, maža rinka, tokį produktą irgi galime turėti ir pasiūlyti mūsų klientams“, – džiaugėsi moteris.

Prekės ženklo vadybininkė teigė, kad pirminė mintis buvo tik pabaltijo šalių sostinės: „Bet kadangi Lietuvoje turime oficialias „Nike“ parduotuves ir Kaune, ir Klaipėdoje, pavyko susiderinti ir šiems miestams skirtą produktą.“

„Nike“ informacuoja, kad marškinėlių kiekis ribotas, tačiau jeigu sulauks labai didelio susidomėjimo iš klientų tikėtina, kad ateityje produktas bus papildytas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA