Pirmajame Eurolygos susitikime „Žalgirio“ arenoje laukia įspūdingas šou | Kas vyksta Kaune

Pirmajame Eurolygos susitikime „Žalgirio“ arenoje laukia įspūdingas šou

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį startavo vieša prekyba į visas Kauno „Žalgirio“ Eurolygos reguliariojo sezono namų rungtynes bei mačus iki Naujųjų metų „Betsafe–LKL“ pirmenybėse.

Praėjusį sezoną lankomumo bei bilietų išpardavimo rekordus mušę „Žalgirio“ gerbėjai jau dabar turėtų suklusti ir užsitikrinti vietą į pirmąsias kauniečius rungtynes Eurolygoje.

Prie starto finišo žalgiriečiai pajėgiausioje Europos krepšinio lygoje stos jau spalio 4-ąją. Pirmasis Eurolygos mačas su Vitorijos „Baskonia“ taip pat bus skirtas paminėti didingą 75-erių metų „Žalgirio“ jubiliejų.

Ta proga, gražų jubiliejų minėsiantys „Žalgirio“ krepšininkai rungtyniaus su specialiomis praėjusio amžiaus 9-ojo dešimtmečio marškinėlių pagrindu sukurtomis aprangomis.

Pirmosiose Eurolygos sezono rungtynėse susirinkusių žiūrovų taip pat lauks ir išskirtinis komandos pristatymas. Jo metu ant „Žalgirio“ arenos parketo nušvis ypatingos video projekcijos, o per didžiąją pertrauką jose bus nuodugniai peržvelgta šlovinga komandos istorija bei skambiausios „Žalgirio“ pergalės.

Be viso to, žiūrovai šį sezoną ir toliau bus lepinami jau patikrintomis pramogomis – nemokamais virtualios realybės žaidimais, laikinomis tatuiruotėmis, veidų piešimu, nuotraukomis bei kitomis atrakcijomis.

„Žalgirio“ komanda skatina bilietais pasirūpinti iš anksto, kadangi didėjanti jų paklausa automatiškai didina kainas, o geriausios vietos išgraibstomos akimirksniu.

Beje, atsinaujinusi Lietuvos čempionų komanda pirmąsias rungtynes „Žalgirio“ arenoje sužais rugsėjo 25 dieną su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkais. Tai bus pirma proga iš arti pamatyti žalgiriečius rimtų kovų sūkuryje.

Tiesa, su naująja komanda susimatyti pirmą kartą bus galima jau rugsėjo 20 d., penktadienį, 12.30 val. Kauno „Akropolio“ naujojoje aikštėje (3 aukšte) vyksiančiame tradiciniame komandos pristatymo renginyje.

Tai bus puiki proga ne tik gyvai išvysti visus žalgiriečius, bet ir pabendrauti su jais, įsiamžinti nuotraukose bei gauti mėgstamų sportininkų autografus. Pristatymo šventės metu gerbėjai taip pat galės pasilinksminti ir išmėginti savo jėgas bei rankų miklumą įvairiose rungtyse, o laimėjusieji bus apdovanoti prizais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA