Kauno širdyje surengtas „Laisvės piknikas“ uždarytas su trenksmu | Kas vyksta Kaune

Kauno širdyje surengtas „Laisvės piknikas“ uždarytas su trenksmu

R. Tenio nuotr.

Šeštadienį nuo pat ryto Nemuno saloje šurmuliavusių kauniečių vakarop pasidarė tiesiog tiršta. Po visą dieną trukusių diskusijų, ketvirtą kartą Kaune surengtas „Laisvės piknikas“ pasiekė kulminaciją.

Žinomi politikai, visuomenininkai ir žinomi pramogų pasaulio atstovai dieną rengtose „Laisvės pikniko“ diskusijose narpliojo Lietuvai šiuo metu pačius aktualiausius klausimus, o visuomeninės organizacijos kauniečiams ir miesto svečiams pristatė savo veiklą bei pasiūlė galybę pramogų, tačiau bene didžiausio susidomėjimo neabejotinai sulaukė 16 val. prasidėjęs koncertas.

Muzikinę festivalio programą atidarė Krašto apsaugos savanorių pajėgų bigbendas su Jurgiu Brūzga ir Neringa Nekrašiūtė, vėliau ant scenos lipo „Strings of Earth Orchestra“, „Golden Parazyth“, „The Station“, Free Finga ir „Bel Canto“ choras, o vakarinę dalį pabaigs jaunimo numylėtiniai „Flying Saucer Gang“.

Tarp muzikinių pasirodymų didžiojoje scenoje taip pat įsiterpė išskirtinis „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“ laidos filmavimas, o dangų virš Nemuno salos vakarėjant papuošė Valdo Kančausko kūrinys „Laimės aitvaras iš Angelų sodų“.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad penkiose „Laisvės pikniko“ diskusijų erdvėse Lietuvos politines bei socialines aktualijas, mūsų valstybės vietą tarptautiniame paveiksle ir jaunimo perspektyvas su kviestiniais svečiais aptarinėjo Andrius Tapinas, Rita Miliūtė, Jonas Nainys, Rytis Zemkauskas, Jurgita Jurkutė ir daug kitų žinomų žmonių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA