Kauno parke – vaizdas kaip po karo | Kas vyksta Kaune

Kauno parke – vaizdas kaip po karo

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė skaitytojos laiško, kuriame pranešama apie Gričiupio parke esantį lieptelį. Šis jau baigia subyrėti ir tapo tikrai pavojinga vieta, tačiau jo tvarkymu niekas rūpintis neskuba.

Skaitytoja pasakojo, kad lieptelis studentų miestelyje visiškai subyrėjęs jau tris mėnesius. „Ar jį pamiršo suremontuoi? Galbūt vėl laukiama nelaimės, kad būtų galima pradėti darbus? Patikėkite, iki jos tikrai nedaug trūksta“, – klausė ir pasakojo skaitytoja.

Susisiekus su Kauno savivavaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėju Aloyzu Pakalniškiu paaiškėjo, kad situacija jiems žinoma. „Šiuo metu konsultuojamės su specialistais kokiu būdu geriausia atstatyti sulūžusią konstrukciją. Priėjimas prie lieptelio šiuo metu yra užblokuotas, tačiau kauniečių prašome čia neiti, kol nebus baigti sutvarkymo darbai“, – pakomentavo skyriaus vedėjas.

Gričiupio parkas įsikūręs tarp studentų bendrabučių ir gyvenamųjų namų, ir užima 2, 8 hektarų plotą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA