Su Kauno „Žalgiriu“ siejamas M. Kuzminskas pergalių sieks kitur | Kas vyksta Kaune

Su Kauno „Žalgiriu“ siejamas M. Kuzminskas pergalių sieks kitur

delfi.lt 2019/07/19 08:38
Delfi. lt nuotr.

Pirėjo „Olympiakos“ vyriausiasis treneris Davidas Blattas trina rankomis – Graikijos krepšinio grandai pasiekė susitarimą su Lietuvos rinktinės puolėju Mindaugu Kuzminsku, praneša Eurohoops.net. Pusėms teliko suderinti paskutines ilgalaikės sutarties smulkmenas.

Vasarą Milano „Armani Olimpia“ ekipą palikęs 29-erių metų lietuvis kurį laiką buvo siejamas su grįžimu į Kauno „Žalgirio“ gretas, tačiau vėliau tapo pagrindiniu OLY taikiniu į laisvą vietą puolėjo pozicijoje. D. Blattui didžiausią įspūdį daro M. Kuzminsko gebėjimai atakuojant iš tolimesnių distancijų ir atletiškumas.

Praėjusiame Eurolygos sezone 29-erių žaidėjas per rungtynes vidutiniškai rinko 8,5 taško ir 3,3 atkovoto kamuolio. „Olimpia“ gretose jis tenkinosi antraeiliu vaidmeniu, o į Milaną atvykęs naujasis ekipos strategas Ettore Messina lietuvio paslaugų nebepageidavo.

Anksčiau skelbta, kad Lietuvos rinktinės puolėjas taip pat derasi su Graikijos, Turkijos ir Rusijos klubais. Pats Mindaugas yra minėjęs, kad norėtų naują darbovietę sužinoti iki kitą savaitę startuojančios nacionalinės komandos pasiruošimo planetos pirmenybėms stovyklos pradžios.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA