Nuo kelio nulėkus ir apsivertus automobiliui, ligoninėje atsidūrė trys žmonės | Kas vyksta Kaune

Nuo kelio nulėkus ir apsivertus automobiliui, ligoninėje atsidūrė trys žmonės

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Savaitgalis Kauno vairuotojams itin nesėkmingas. Prieš vidurdienį skaudi nelaimė įvyko „Via Baltica“ kelyje – apsivertus automobiliui, į ligoninę išvežti trys žmonės, iš kurių du vaikai.

Kaip tvirtino kauniečiai, automobilis nuo važiuojamosios dalies nulėkė ir kelionę ant stogo baigė A5 kelyje šalia Garliavos, išsukus važiuoti Marijampolės kryptimi.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie šią nelaimę gautas 11.28 val. Apvirto „Citroen“ markės automobilis.

Medikai į gydymo įstaigą išvežė tris nukentėjusius asmenis, du iš jų vaikai. Pirminiais duomenimis, vairuotojas buvo blaivus. Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja patvirtino, kad į ligoninę pristatyti trys pacientai. Kokia jų būklė, kol kas nežinoma.

Pagal pirminę informaciją, greitoji pagalba iškvietimą gavo į Aido gatvę. Ties Garliava esančiame „Via Baltica“ nusukime link Marijampolės šiuo metu formuojasi nedidelė spūstis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šeštadienio vakarą Domeikavoje stogo tvirtumą išbandė „Audi“ vairuotojas. Tiesa, pareigūnams atvykus į nelaimės vietą, automobilį vairavusio žmogaus nerasta nė kvapo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA