Netoli Kauno – dar viena tragedija vandenyje | Kas vyksta Kaune

Netoli Kauno – dar viena tragedija vandenyje

Asociatyvi / R.Tenio nuotr.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba pirmadienį praneša apie savaitgalio išvakarėse įvykusią nelaimę. Penktadienį ugniagesiai skubėjo į Kazlų Rūdos savivaldybėje esantį Bartininkų kaimą – čia iš vandens ištrauktas negyvas žmogus.

Pranešimas apie nelaimę Bartininkų kaime, Kazlų Rūdos g. 6, ugniagesių duomenimis, gautas birželio 14 d., 15.46 val.

Gelbėtojai informuoti, kad prieš tris dienas dingo sūnus, jį mato tvenkinyje. 47-erių metų skenduolis buvo nurodytame vandens telkinyje, 1 m nuo kranto. Kūnas ištrauktas į krantą ir perduotas policijos pareigūnams, įvykis tiriamas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė naujienų agentūrai BNS pirmadienį sakė, kad savaitgalį iš vandens telkinių Lietuvoje ugniagesiai iš viso ištraukė aštuonis skenduolius. Penki vyrai nuskendo penktadienį, dar trys – šeštadienį.

Penktadienį skenduoliai taip pat ištraukti iš Dubo ežero Druskininkuose, tvenkinių Šakių, Kupiškio ir Rokiškio rajonuose. Šeštadienį vanduo pasiglemžė trijų jaunų žmonių gyvybes Vilniuje ir Trakų rajone – vyrai nuo 30 iki 34 metų nuskendo sostinės Buivydiškių tvenkinyje, Lentvario ežere ir Akmenos ežere.

[susije_video kurie=””]

Nuo gegužės pradžios Lietuvoje iš viso jau nuskendo 31 žmogus, iš jų penki nepilnamečiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA