Kaune pristatyta INDRE MILIS pop-up meno paroda | Kas vyksta Kaune

Kaune pristatyta INDRE MILIS pop-up meno paroda

Organizatorių nuotr.

„Aš nenoriu apie tai kalbėti. Tiesiog išgyvenu ir tapau. Ateik ir tu. Išsilaisvink. Pajausk.“ – taip apibūdindama savo intuityvų kūrybos procesą INDRE MILIS sukvietė artimus bičiulius bei menu besidominčius į savo surengtą konceptualią laikiną meno parodą, kurią ketvirtadienio vakarą pristatė Kaune esančioje erdvėje BOBO GALLERY.

[galerija kiek=”8″]

Menininkė šiai parodai pasirinko ne standartinę meno galeriją, o konceptualią, šiuolaikinį miesto gyvenimą atspindinčią erdvę, nes darbai yra skirti modernioms ir minimalistinėms erdvėms – restoranams, ofisams, kavinėms, viešbučiams ir namams.

Parodoje pristatytuose tapybos darbuose vyrauja daug raudonos spalvos, taip pat raudonos dėmės, taškai, atsikartojanti musių simbolika. „Musės – tai mano simboliai. Jie lyg pasąmonės vidiniai impulsai, kurie gali reikšti troškimus, džiaugsmą, energijos proveržį, baimes. Tačiau anot menininkės, kiekvienas su menu randa savo ryšį ir išgyvena savitas, unikalias emocijas.“

Nors INDRE MILIS yra baigusi Vilniaus Dailės Akademijoje bakalauro ir magistro studijas, visgi menininkė savęs netalpina į akademijos rėmus, atvirkščiai – tapymo procese mėgsta eksperimentuoti ir taikyti nestandartinius sprendimus. Tapymo stilius ekspresyvus ir gimstantis iš jausminių stimuliacijų ir intuicijos.

„Tapau tik tada, kada esu pilna energijos, kitu atveju ranka net neklauso. Jaučiu emocijas ir tapau. Esu ne iš tų žmonių, kurie gali tapyti diena iš dienos – jei nėra įkvėpimo, tam tikros nuotaikos, tai nieko ir nebus. Tapyba man – išėjimas į kitą pasaulį, kuriame nėra nei jokių standartų, nei laiko sąvokos.“

INDRE MILIS darbai BOBO GALLERY erdvėje kabės apie mėnesį, tad norinčius įsigyti menininkės darbus, kviečiame susisiekti su BOBO GALLERY komanda.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA