Nelaimė Kauno centre: įvykio vietoje – gausios specialiųjų tarnybų pajėgos | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Kauno centre: įvykio vietoje – gausios specialiųjų tarnybų pajėgos

Skaitytojo nuotr.

Penktadienio pavakarę kauniečiai pastebėjo nemažą policijos ir greitosios medicinos pagalbos sujudimą Vytauto prospekte. Pareigūnų žiniomis, čia nukentėjo dviračiu važiavusi mergina.

[galerija kiek=”4″]

Kaip „Kas vyksta Kaune“ pasakojo įvykių epicentre atsidūręs skaitytojas, į Vytauto prospektą, netoli Griunvaldo gatvės sankryžos suvažiavo du policijos ekipažai ir dvi medikų brigados.

Vyro teigimu, greitosios automobilyje žmogui buvo teikiama pagalba, pareigūnai bendravo su čia pat stovinčio visureigio vairuotoju, ant šaligatvio vyras pastebėjo ir dviratį.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad 18.17 val. pranešta apie automobilio ir dviračio susidūrimą Vytauto prospekte.

Eismo įvykio metu nukentėjo 27 metų amžiaus dviratininkė, medikai ją išvežė į gydymo įstaigą apžiūrai. Pirminiais duomenimis, dviratininkė ir 30-metis visureigio vairuotojas blaivūs.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja buvo lakoniška – patvirtino, kad Vytauto prospekte medikai vyko į avarijos vietą, tačiau daugiau informacijos nesuteikė.

Skaitytojas tvirtino, kad nukentėjusiąją greitosios brigada išvežė apie 18.40 val., aiškintis nelaimės aplinkybių įvykio vietoje liko pareigūnai ir automobilio vairuotojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA