„Volfas Engelman Studijoje“ atidarytas „Kaunas Jazz“ festivalis | Kas vyksta Kaune

„Volfas Engelman Studijoje“ atidarytas „Kaunas Jazz“ festivalis

Organizatorių nuotr.

Antradienio vakarą „Volfas Engelman Studijoje“ elegantiškomis saksofonininko Jano Maksimowicziaus ir pianisto Dmitrijaus Golovanovo džiazo improvizacijomis atidarytas „Kaunas Jazz“ festivalio koncertinis maratonas Kaune.

[galerija kiek=”4″]

Jaukioje aplinkoje susirinkę žiūrovai turėjo galimybę ne tik išgirsti naujausią šių Lietuvos atlikėjų albumo „Thousand Seconds Of Our Life“ pristatymą, bet ir pasivaišinti specialiu Studijoje sukurtu „Kaunas Jazz“ gėrimu, rašoma pranešime spaudai.

„Su „Volfas Engelman“ mes bendradarbiaujam jau daugelį metų ir tuo be galo džiaugiamės. Šiais metais festivalį Kaune ir atidarome, ir uždarome jų Studijoje. Vasarą „Volfas Engelman“ terasoje rengiame koncertus, šiemet turime planą tą taip pat daryti. Mes randame daug bendrų, mus vienijančių taškų“,- teigė „Kaunas Jazz“ sumanytojas ir organizatorius Jonas Jučas.

Festivalį Kaune atidariusių atlikėjų duetas – puikiai žinomas džiazo mėgėjams. Per pastaruosius 15 metų jie scenoje yra sukūrę daugybę jaudinančių, „šią akimirką“ gimstančių kūrinių. Būtent spontaniška kūryba, balansuojačia ant ribos tarp intelekto ir intuicijos J. Maksimowiczius ir D. Golovanovas džiugino ir svečius.

Susirinkusieji taip pat turėjo išskirtinę progą įvertinti jau antrus metus specialiai festivaliui sukuriamą unikalaus skonio ir limituotos partijos gėrimą, paženklintą visa festivalio atributika.

„Esame ištikimi geram muzikiniam skoniui ir su „Kaunas Jazz“ bendradarbiaujame jau 8 metus. Ši draugystė nestovi vietoje – kasmet ji įgauna naujų atspalvių. Per pastaruosius porą metų, kai buvo atidaryta įvairiausiai kūrybai atvira „Volfas Engelman Studjos“ erdvė, čia jau ne kartą buvo surengti jų koncertai. Studijoje džiazuojame ir garsais, ir skoniais, tad drauge su festivalio organizatoriais kasmet ėmėme kurti ir unikalaus skonio gėrimą“, – apie kūrybišką draugystę su festivaliu dalinosi „Volfas Engelman“ marketingo vadovas Mantas Matukaitis.

„Kaunas Jazz“ uždarymo metu, balandžio 28 d., „Volfas Engelman Studijoje“ įvyks dar vienas įsimintinas pasirodymas – čia koncertuos jauna, tačiau savo talentu jau daugelį melomanų pavergusi atlikėja Kotryna Juodzevičiūtė.

Gegužės 3 d. su muzikos garsais bus atverta ir „Volfas Engelman Studijos“ terasa, kur susirinkusiuosius džiugins DJ Erichas ir Serge, o vakarą uždaryti kvies Jurgis Didžiulis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA