Šalia Kauno atvira liepsna degė kaimo turizmo sodyba (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Šalia Kauno atvira liepsna degė kaimo turizmo sodyba (papildyta)

Skaitytojų nuotr.

Antrąją šv. Velykų dieną, pirmadienio vakarą, užsiliepsnojo Kauno apskrities Bernatonių kaimo sodyba – pastatas degė atvira liepsna.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pranešė, kad Kauno apskrityje esančiame Bernatonių kaime dega sodyba „Vegynė“.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis darbuotojas „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad pranešimas gautas 16.10 val., tačiau nėra tiksliai žinoma, ar dega sodyba.

Gaisras Bernatonių kaime / Skaitytojų nuotr.

Budinčio darbuotojo teigimu, yra įtarimų, kad dega ne pati sodyba, o šalia esanti malkinė. Į įvykio vietą išsiųsti trys priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos automobiliai.

16.35 val. patvirtinta, kad dega kaimo turizmo sodyba, į įvykio vietą siunčiamos papildomos ugniagesių pajėgos.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis darbuotojas 18.30 val. „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad gaisras vis dar gesinamas, kadangi visas namas medinis, skardinis tik stogas.

Gaisras Bernatonių kaime / Skaitytojų nuotr.

Patvirtinta, kad sudegė sodyba „Vegynė“, gaisro priežastis įvykio vietoje aiškinasi tyrėjai. Gaisro metu patalpose žmonių nebuvo, niekas nenukentėjo.

Netoli nelaimės vietos gyvenantis įvykio liudininkas redakcijai pasakojo, kad iš namų atvažiavusi sodybos šeimininkė rado šalia namo degančią žolę – nuo žolės ugnis persimetė į malkinę, o tada į sodybą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA