Kas valdys Kauną ateinančius ketverius metus? (tiesioginė transliacija pasibaigus balsavimui) | Kas vyksta Kaune

Kas valdys Kauną ateinančius ketverius metus? (tiesioginė transliacija pasibaigus balsavimui)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Portale „Kas vyksta Kaune“ nuo 20 val. 30 min. kviečiame stebėti gyvą transliaciją, skirtą savivaldos rinkimų rezultatų laukimui Kaune, kurios metu paaiškės naujai išrinkti Kauno miesto ir rajono merai bei naujų savivaldos tarybų nariai. Tiesioginės transliacijos metu – žinomų kauniečių komentarai iš laikinosios rinkimų rezultatų laukimo studijos „Happspace Arka“ bei tiesioginiai pasijungimai iš pagrindinių rinkimuose dalyvaujančių partijų bei visuomeninio komiteto „Vieningas Kaunas“ rinkimų vakaro būstinių.

Visoje Lietuvoje, o taip pat ir Kaune, rinkimų apylinkės užvers duris 20 val., tuomet prasidės balsų skaičiavimo metas. Prognozuojama, kad apie 21 val. paaiškės tikslesnė informacija, kiek rinkėjų balsavo šį sekmadienį Kaune ir Kauno rajone, o pirmųjų suskaičiuotų apylinkių balsų laukiama apie 22 val. Tuomet pradės aiškėti vaizdas, kam šiuose rinkimuose buvo palankiausi kauniečiai.

Naujausią Rinkimų rezultatų 2019 Kaune informaciją stebėkite čia.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ kūrybinės filmavimo grupės transliacijos metu aplankys pagrindinius šiuose rinkimuose dalyvaujančių politinių jėgų atstovus, kurie drauge su savo komandomis ir rėmėjais lauks rinkimų rezultatų paskelbimo. Tiesioginiai pasijungimai vyks iš vietų , kuriose rinkimų rezultatų lauks visuomeninio komiteto „Vieningas Kaunas“, Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų, Lietuvos Respublikos Liberalų sąjūdžio, Lietuvos socialdemokratų partijų Kaune ir Kauno rajone kandidatai į merus ir jų partijų atstovai į tarybas.

Įdomių pašnekovų, kurie padės aptarti rinkimų rezultatus bei pakalbėti apie besikeičiantį Kauną bei jo ateities viziją portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija su lauks laikinojoje rinkimų rezultatų laukimo studijoje „Happspace Arka“, kur vyks ir Prognozių totalizatorius.

Su kauniečiais rinkimų rezultatų studijoje sulauks prof. Liudas Mažylis, VDU Viešojo administravimo katedros docentė Aistė Lazauskienė, žurnalistas Juras Jankevičius, architektai Audrys Karalius ir Linas Tuleikis, Ugnius Kiguolis, Mantas Matukaitis, Andrius Vosylius, Jūratė Tutlytė.

Planuojama tiesioginės transliacijos pabaiga vidurnaktį iš daugiausiai Kauno rinkėjų balsų surinkusio rinkimų štabo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA