Gaisras Šiaurės prospekte: pro buto langą veržėsi atvira ugnis | Kas vyksta Kaune

Gaisras Šiaurės prospekte: pro buto langą veržėsi atvira ugnis

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienį aukų klastingos liepsnos nesirenka. Prieš 17 val. gautas pranešimas apie Garliavoje kilusį gaisrą, o jau po pusvalandžio ugnis rijo butą Šiaurės prospekte. Čia, „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, prireikė ir medikų pagalbos.

Kaip informavo Bendrasis pagalbos centras, ketvirtadienį, 16.59 val., skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Šiaurės pr. 41-2 laiptinėje daug dūmų, kurie sklinda iš buto. Į įvykio vietą išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) pajėgos.

Gelbėtojų Operacinio skyriaus budintis specialistas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad Šiaurės prospekte stovinčio penkių aukštų daugiabučio namo pirmajame aukšte atvira liepsna degė butas. Nelaimės vietoje dirbo trys autocisternos, išsiųstas ir autokopėčių automobilis. Gaisras apie 17.20 val. esą jau buvo užgesintas.

„Pamainos vadas pranešė, kad lauke stovėjo žmogus kruvina galva – jam buvo iškviesti medikai“, – tvirtino pašnekovas. Kol kas neaišku, ar asmuo susižalojo gaisro metu, ar kitomis aplinkybėmis.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniojo gydytojas pažymėjo, kad medikų brigada į Šiaurės prospektą išvyko 17.01 val. Apie nukentėjusius žmones daugiau duomenų gydytojas dar neturėjo.

Anot skaitytojų, butas nelaimės metu buvo tuščias, ugniagesiai atvyko itin greitai ir operatyviai likvidavo gaisrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA