„H2AUTO“ plovyklose – „Žalgirio“ fanų švaros ir palaikymo akcija | Kas vyksta Kaune

„H2AUTO“ plovyklose – „Žalgirio“ fanų švaros ir palaikymo akcija

Organizatorių nuotr.

„Kodėl kas antras vairuotojas plovykloje apsirengęs žaliai?“ – toks klausimas kilo ne vienam plovyklų „H2AUTO“ lankytojui nuo pat ryto pastebėjusiam „žalią“ sujudimą ir laimingų krepšinio sirgalių sambrūzdį prie plovimo automatų.

[galerija kiek=”4″]

Ragina į rungtynes važiuoti spindintiems

„Pasipuošk „Žalgirio“ atributika, nuplauk automobilį ir važiuok į rungtynes dvigubai šventiškai nusiteikęs“, – taip palaikyti savo komandą rungtynėse su Madrido „Real“ kviečia „H2AUTO“ kolektyvas visai neseniai ir pats tapęs oficialiu „Žalgirio“ rėmėju.

Kiekvienas šiandien (penktadienį, lapkričio 2 d.) į plovyklą atvykęs vilkėdamas „Žalgirio“ sirgalio marškinėlius ar panašią atributiką ir su ja nusifotografavęs nuotaikingoje fotosesijoje gaus 10 Eur papildymą į savo „H2AUTO“ kortelę. Už 10 Eur plovykloje automobilį galima nuplauti net iki 10 kartų.

„Žalgirio“ akcija „H2AUTO“ plovyklose / Organizatorių nuotr.

Į rungtynes važinėja net iš Marijampolės

„Visa, net 12-oje Lietuvos miestų veikiančio, plovyklų tinklo „H2AUTO“ komanda yra tikri „Žalgirio“ fanai. Kad ir mūsų vadovas, Aldevinas Gelgota, į rungtynes važinėja net iš Marijampolės, – pasakoja „H2AUTO“ atstovė Edita Skruibienė.

– Svajojome šias simpatijas paversti kažkuo daugiau, pavyzdžiui, apčiuopiama pagalba „Žalgiriui“, todėl nusprendėme tapti oficialiais klubo rėmėjais. Norime, kad ir mūsų klientai žinotų, kad nuo šiol, plaudami automobilius „H2AUTO“, jie prisideda prie „Žalgirio“ gerovės.“

Sportininkams – apšilimas, fanams – plovimas

„Juokaujame, kad apšilimo reikia ne tik sportininkams, bet ir fanams – automobilio plovimas, ko gero, vienas maloniausių būtų tai padaryti“, – šypsosi E. Skruibienė.

„Žalgirio“ akcija „H2AUTO“ plovyklose / Organizatorių nuotr.

Šypsosi ir automobilių plauti atvykę fanai. „Kas gali būt geriau vyro gyvenime, jei ne švarus automobilis ir geros rungtynės“. „O trečias malonus dalykas daugeliui – tikslumas: sekundžių tikslumu nuskaitoma po 0,05 Eur, todėl galite nutraukti plovimą kada panorėję ir taip suvaldyti jo kainą ar trukmę, – sako E. Skruibienė.

Žinoma, atvykimas į „H2AUTO“ daugeliui jau reiškia ne tik automobilio plovimą, bet ir „generalinį“ išblizginimą: papildomi valymo įrenginiai, kaip siurbliai, kilimėlių valikliai ar langų šluostė leidžia viską atlikti patogiai, čia ir dabar. Ir galite neberiboti savęs: nei veždami iki kaklo murziną augintinį, nei traškučius barstančius vaikus, nei draugus į žvejybą.“

Nuotaikinga fotosesija su atributika ir akcija, kurios metu bus galima gauti 10 Eur papildymą į savo „H2AUTO“ kortelę vyksta nuo 13 iki 16 val., vienoje iš trijų Kaune esančių plovyklų, adresu Veiverių g. 119. Ateityje planuojama ir daugiau „Žalgirio“ palaikymo akcijų prieš rungtynes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA