Kauno oro uoste girtutėlis keleivis surengė tikrą agresijos šou | Kas vyksta Kaune

Kauno oro uoste girtutėlis keleivis surengė tikrą agresijos šou

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaip penktadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), Kauno oro uosto užkardos patalpose atsidūrė iš Airijos į Kauną skridęs girtas lėktuve siautėti pradėjęs Šakių rajono gyventojas. Pasieniečiams chuliganą prisiėjo tramdyti antrankiais ir ašarinėmis dujomis.

Ketvirtadienį vėlai vakare Kauno oro uoste dirbę pasieniečiai iš skrydžių valdymo darbuotojų gavo informacijos apie neblaivų chuliganiškai besielgiantį keleivį. Jis skrido iš Airijos miesto Šanono į Kauną. Lėktuvui nusileidus Kaune, į jį tuoj pat pakilo du pasieniečiai.

Sunkiai ant kojų stovintis besiskeryčiojęs 35-erių Šakių rajono gyventojas iš orlaivio buvo išvestas pirmas. Nusileidus trapu, beeinant į užkardos patalpas neblaivus vyras pradėjo priešintis pasieniečiams, vienam jų bandė smogti į veidą, keikėsi.

Panaudoję fizinę jėgą ir antrankius, VSAT pareigūnai chuliganą uždarė į laikino sulaikymo kamerą. Čia Šakių rajono gyventojas toliau garsiai plūdosi, daužė duris, suplėšė gulto apmušalą. Agresyvų vyrą bandžiusiems apraminti pasieniečiams teko panaudoti fizinę jėgą ir ašarines dujas. Tuomet Šakių rajono gyventojas kiek aprimo.

Atvykę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai chuliganui nustatė 1,91 promilės girtumą. Penktadienį, apie 1 val., policininkai jį iš Kauno oro uosto užkardos išsivežė į komisariatą tolesniems veiksmams atlikti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA