Aliarmas Šančiuose: prie „Pūko“ radijo stoties sukiojosi policijos ir greitosios ekipažai | Kas vyksta Kaune

Aliarmas Šančiuose: prie „Pūko“ radijo stoties sukiojosi policijos ir greitosios ekipažai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie specialiųjų tarnybų sujudimą radijo stoties „Pūkas“ prieigose. Čia, kauniečių teigimu, zuja policija ir greitoji medicinos pagalba.

Po 18 val. redakciją pasiekė informacija, kad prie „Pūko“ radijo stoties Šaldytuvų gatvėje suvažiavusios gausios policijos pajėgos. Skaitytojas tvirtino matęs čia bestovi tris pareigūnų mikroautobusus ir du greitosios pagalbos ekipažus.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtoju, šis „Kas vyksta Kaune“ paaiškino, kad gautas melagingas pranešimas arba sumaišyti adresai, gal kažkas pajuokavo.

Pareigūno teigimu, apie 18.25 val. specialiųjų tarnybų ten jau nebuvo. Pašnekovas taip pat patikino, kad su Kęstučio Pūko asmeniu, nei stotimi pranešimas nesusijęs, tačiau turinio nedetalizavo.

Visgi neilgai trukus „Kas vyksta Kaune“ gavo naują žinutę, kad prie „Pūko“ stoties jau kurį laiką su švyturėliais važinėja policijos ir greitosios automobiliai. „Kaimynų klausinėjo apie jauną vaikiną ir šūvius“, – sakė kaunietė.

Dar kartą paskambinus Kauno apskrities VPK budinčiam pareigūnui, jis pažymėjo, kad pagal žemėlapį pajėgų toje vietoje niekur nėra ir daugiau informacijos teikti atsisakė.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnysis gydytojas „Kas vyksta Kaune“ irgi patvirtino, kad pranešimas buvo melagingas, atvykusiems medikams darbo čia nebuvo.

Primename, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 493 str. 2 d., priešgaisrinės apsaugos, policijos, greitosios medicinos pagalbos ir kitų specialiųjų tarnybų iškvietimas žinant, kad pagalba nereikalinga, užtraukia baudą nuo 200 iki 2 tūkst. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA