Fiksuoja skaitytojas: ugniagesiai gelbsti ir mažiausius Kauno gyventojus | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: ugniagesiai gelbsti ir mažiausius Kauno gyventojus

Stopkadras

Ankstyvą sekmadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Darius užfiksavo neįprastą gelbėjimo operaciją Šilainiuose. Trys vyrai iš medžio traukė dar visai mažą kačiuką.

„Ką tik tapau liudininku, kaip Kauno penkta gaisrininkų komanda Šilainiuose padėjo katinukui išlipti iš medžio šilainiai. Nuostabūs ugniagesiai – labai draugiški, malonūs žmonės“, – gerų žodžių gyvūnėlio gelbėtojams negailėjo kaunietis.

Vaizdo įraše matyti, kad juodas kaip anglis keturkojis užsikoręs ant berželio – pasiekęs kamieno išsišakojimą kiek daugiau nei dviejų metrų aukštyje, kačiukas nejučiomis viršijo savo galimybių jėgas ir pats nusileisti ant žemės nebevaliojo.

Palyginti nedideliame aukštyje įstrigusį gyvūną ugniagesiai iš pradžių bandė pasiekti pasilypėję vienas ant kito, tačiau galiausiai atsinešė kopėčias ir netrukus katinas atsidūrė jų rankose.

Kaip tvirtino Darius, gyvūnas laukinis. Anot skaitytojo, gyvūną priglaudė gelbėtojų veiksmus pro balkoną pirmame aukšte stebėjusi moteris.

„Sakė, kaimynė ateis ir pasirūpins tuo katinuku“, – tvirtino vaizdo įrašo autorius, pridūręs, kad visai prie pat yra Kauno miesto savivaldybės ir „Penktos kojos“ įrengta šėrykla ir šiems gyvūnams skirta būdelė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA