Kauno rajono „Garliava“ žengė istorinį žingsnį | Kas vyksta Kaune

Kauno rajono „Garliava“ žengė istorinį žingsnį

V. Knyzelio nuotr.

Kauno rajono reprezentacinis futbolo klubas „Garliava“ žengė naują žingsnį klubo istorijoje ir vakar Kauno Technologijos Universiteto stadione įveikė Lietuvos futbolo federacijos (LFF) II lygos Vakarų zonoje rungtyniaujančius Mažeikių „Atmosferos“ futbolininkus.

Ši pergalė garliaviečiams leido patekti tarp stipriausių 2017 metų LFF taurės 16 komandų.

„Garliavos“ komandos pergalę garantavo ankstyvas įvartis pelnytas nuo 11 metrų atžymos. 8 minutę varžovai iš Žemaitijos savo baudos aikštelėje neleistinai sužaidė ranka ir teisėjas nedvejodamas paskyrė 11 metrų baudinį. Jį šeimininkams tiksliai realizavo Ignas Miliūnas. Beje I. Miliūnas realizavo baudinį būdamas traumuotas, o vėliau iškart buvo pakeistas.

Pirmajame kėlinyje „Garliava“ turėjo progų savo persvarą padidinti, bet atakų pabaigose pritrūkdavo tikslumo. Po pertraukos varžovai keletą kartų buvo arti išlyginamojo įvarčio, tačiau rezultatas iki finalinio teisėjo švilpuko nepasikeitė.

„Labai emocingos rungtynės ir labai džiaugiamės, jog jos pasibaigė mūsų pergale. Šiandien kovoje krito ne vienas mūsų futbolininkas, matėme, jog vyručiai atidavė visas jėgas ir kovėsi pagirtinai bei buvo apdovanoti pergale. Ši pergalė labai saldi ir ne tik, kad patekome į taurės aštuntfinalį, bet ir mūsų jauniems vaikinams, kurie įgyja vis daugiau pasitikėjimo savo jėgomis“, – po dvikovos sakė FK „Garliava“ treneris Gintautas Vaičiūnas.

„Garliava“ įveikė antrąjį LFF taurės etapą ir pateko į aštuntfinalį. Prieš tai garliaviečiai iš kovos eliminavo LFF III lygos Klaipėdos „Sendvario“ klubą.

Savo varžovus aštuntfinalyje Kauno rajono „Garliava“ sužinos birželio mėnesio pradžioje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA