Pagyvenusio vyriškio elgesys balkone uždavė klausimą: pilnaties poveikis? | Kas vyksta Kaune

Pagyvenusio vyriškio elgesys balkone uždavė klausimą: pilnaties poveikis?

Stopkadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai dalinasi vaizdo medžiaga, kurią pavyko užfiksuoti artėjant didžiausioms metų šventėms.

Kaunietis Aurimas savo telefonu netikėtai užfiksavo neįprastą vaizdelį praėjusio šeštadienio rytą, kai jo kaimynas, pagyvenęs vyriškis, šeštadienio rytą nusprendė pradėti kiek kitaip nei įprasta.

„Šeštadienis, 8:30 val. ryto. Pilnatis vis dar velka“, – su humoru komentuoja kaunietis. Trumpame vaizdo siužete užfiksuota, kaip pagyvenęs vyriškis, matyt neapsikentęs po langais augančios pušies, nutarė jos atsikratyti. Keista tai, jog vyriškis ją nutarė pjauti ne nuo apačios, o ties savo balkono aukštu.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ pažymi, jog medžių genėjimo darbai net ir daugiabučių kiemuose turi būti suderinti iš anksto, o juos vykdant reikia imtis elementarių saugumo priemonių: aptverti teritoriją ir pasirūpinti darbų sauga.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA