Pirmojo „Žalgirio ekspreso“ iš Vilniaus į „Žalgirio“ areną bilietai – išparduoti | Kas vyksta Kaune

Pirmojo „Žalgirio ekspreso“ iš Vilniaus į „Žalgirio“ areną bilietai – išparduoti

R. Tenio nuotr.

Prieš mažiau nei savaitę paskelbtas Kauno „Žalgirio“ ir ilgametės komandos rėmėjos „Kautros“ projektas, suteiksiantis galimybę sostinėje gyvenantiems žaliai-baltiems aistruoliams itin patogiai pasiekti Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje, sulaukė milžiniško susidomėjimo ir pasisekimo.

Vilniuje gyvenantys „Žalgirio“ aistruoliai su nekantrumu laukia artėjančių Eurolygos kovų ir šluote iššlavė visus 400 bilietų į artimiausias rungtynes su Eurolygos vicečempione Stambulo „Fenerbahce“ ekipa. Sirgaliai į „Žalgirio“ areną iš sostinės keliaus aštuoniais autobusais.

Lietuvos čempionai krepšinio mylėtojams apie naują projektą pranešė vasario 24 dieną. Tai – galimybė vilniečiams nemokamai atvykti į Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

Pasiūlymą žaliai-baltų aistruoliams, gyvenantiems Vilniuje, padėjo įgyvendinti keleivių pervežimo įmonė ir klubo rėmėja „Kautra“, pasirūpinsianti, kad kelionė būtų saugi ir patogi.

Pirmoji kelionė maršrutu Vilnius-„Žalgirio“ arena-Vilnius startuos jau kovo 2 dieną, kuomet žalgiriečiai savo tvirtovėje susitiks su „Fenerbahce“ ekipa. Ginčo kamuolys bus išmestas 19.00 val. Būtent šią dieną iš Vilniaus autobusų stoties, 35 išvykimo aikštelės, 17.00 val. pajudės specialūs „Žalgirio“ ekspreso autobusai, atvešiantys gerbėjus iki pat arenos. Po rungtynių autobusai sirgalių lauks prie arenos ir parveš į Vilniaus autobusų stotį.

Visos Lietuvos krepšinio komandos vardą patvirtinantis „Žalgiris“ ir ilgametė klubo rėmėja „Kautra“ suteiks galimybę ištikimiausiems žaliai-baltiems aistruoliams atvykti ir iš kitų miestų bei prašo Jūsų išsakyti nuomonę apklausoje čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA