„Vytautas Mineral Spa“ atostogavęs užsienietis apkaltino darbuotojus pavogus itin brangų laikrodį (papildyta) – Kas vyksta Kaune

„Vytautas Mineral Spa“ atostogavęs užsienietis apkaltino darbuotojus pavogus itin brangų laikrodį (papildyta)

Atėjus žiemiškiems orams, vis daugiau žmonių renkasi poilsį naujai atidarytuose sveikatingumo centruose, tačiau nei visos jų viešnagės baigiasi sėkmingai. Policijos departamentas pranešė, kad šalia Kauno įsikūrusiame Birštono kurorte namo po atostogų grįžęs vyriškis pranešė apie net 12 tūkst. eurų įvertinto dingusio prabangaus laikrodžio vagystę.

Pranešama, jog sausio 9 dieną apie 21 valandą į Vilniaus apskr. VPK Vilniaus m. 1 PK kreipėsi vyras (g. 1964 m.), kuris pareiškė, kad sausio 8 d. apie 17 val. Birštone, Karalienės Barboros al. 2, naujai atsidariusiame „Vytautas Mineral SPA“ centre, procedūrų metu, pavogtas jo rankinis laikrodis „Rolex Submariner“.

Nuostolis – apie 12 000 eurų, įvykis tiriamas. Policija aiškinasi, ar vyriškis laikrodį tikrai galėjo palikti SPA centro patalpose ir kas jį galėjo pasisavinti.

Papildyta

SPA vadovė Jūratė Poškienė DELFI sakė, kad vyras apie laikrodžio dingimą jiems pranešė tik išvykęs. Kaip pasakojo J. Poškienė, iš pradžių paskambinęs į registratūrą vyras liepė darbuotojui vienam tuoj pat eiti ieškoti jo laikrodžio į kambarį ir patikrinti seifą, nė nekviesti SPA vadovų. Darbuotojui neradus laikrodžio nurodytoje vietoje, užsienietis jau pakeltu balsu dėstė SPA vadovei, kad darbuotojai, kuri darė masažą, tikrai parūpo brangus laikrodis.

„Vyras pas mus lankėsi su šeima, jis pas mus gyveno kelias dienas. Nemalonu, kaip kaltina darbuotojus, tikriname kamerų įrašus, kol kas nepastebėjome, ar vyras segėjo laikrodį, kai ėjo į procedūrą ar išėjo iš jos. Tikriname visus stebėjimo kamerų įrašas. Darbuotoja, kuri sužinojo, kad yra kaltinama vagyste, vos nenualpo“, – DELFI sakė J. Poškienė.

SPA vadovė sako, kad tikrinami visi įrašai ne tik dėl to pranešimo apie vagystę, aiškinamasi, ar vyras iš viso segėjo laikrodį būdamas SPA centre. Vadovė neslepia, kad labai nemalonu, kaip kaltina darbuotojus, grasina, o laikrodžio vertę telefonu nurodė apie 80 tūkstančių eurų. Vyras telefonu žadėjo vos grįžęs į Vilnių kreiptis į policiją. J. Poškienė patikino, kad laikrodžio ieškojo net vyro dėvėtame chalate, jis dar buvo kambaryje.

Kartu su užsieniečiu SPA buvusios moters apklausa pagaliau padėjo išsiaiškinti tiesą: poilsio ir sveikatingumo paslaugas teikiančio SPA darbuotojai apkaltinti nepagrįstai. Paaiškėjo, kad moteris surado sugyventinio laikrodį, kai jie jau buvo sugrįžę į namus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA