Kauniečius pasitinka valiūkiškai baltuojantis miestas | Kas vyksta Kaune

Kauniečius pasitinka valiūkiškai baltuojantis miestas

R. Tenio nuotr.

Trečiadienio pavakarę Kaune iš dangaus svajingai pasipylė snaigės, tampriai apgaubusios miestą baltuojančia skraiste.

Dauguma nesibaimina snyguriavimo ir tykiai žingsniuoja savais keliais, tačiau yra ir tokių, kurie skuba mikliai perbėgti miesto gatvėmis ir stengiasi nebūti smarkiai susnigti.

Po Laisvės alėją ir Vilniaus gatvę vaikščiojęs portalo „Kas vyksta Kaune” fotografas užfiksavo miesto praeivius: vieni stengėsi pasislėpti nuo aktyvaus snygio, kiti išsitraukė skėčius, o likusieji tiesiog lėtai žingsniavo ir mėgavosi akimirka.

Snygis ypač pradžiugino vaikus – dažnas ėmėsi gaudyti snaiges ir jau pradėjo laukti sniego pusnų, kai pagaliau galės imtis lipdyti Sniego senius ir žaisti sniego karą.

Ne vienas praeivis, neabejotinai, susimąstė, kad ir didžiosios žiemos šventės – jau ne už kalnų, o iki pagrindinės miesto eglutės įžiebimo Rotušės aikštėje, teliko vos kelios savaitės. Po to dauguma panirs į šventinį šurmulį bei susimąstymą, kokie bus Naujieji metai bei ką kiekvienas vėl sau pažadės.

Bet kol kas Kaune – dar paskutinis rudens mėnuo, tad reikia džiaugtis ir juo: ankstyvais vakarais, ramiais pasivaikščiojimais miesto gatvėmis, vis dar šiugždančiais, nukritusiais lapais ir ilgais, jaukiais vakarojimais su šeimynykščiais.

Orų prognozės žada, kad snigti turėtų ir ateinančiomis dienomis, tad patariama šilčiau apsirengti ir dažniau gerti šiltą arbatą ar pakviesti puodeliui kakavos jau seniai bematytus draugus.

Orus Kaune esamu momentu galite sužinoti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA