Žiaurus nusikaltimas: 27-erių moteris nužudė ką tik gimusį kūdikį | Kas vyksta Kaune

Žiaurus nusikaltimas: 27-erių moteris nužudė ką tik gimusį kūdikį

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno teisėsaugininkai sulaikė moterį, kuri kaip įtariama, atėmė gyvybę ką tik gimusiam kūdikiui.

Lrytas.lt skelbia, kad Kauno rajone gyvenanti 27-erių metų bedarbė prisipažino atsikračiusi savo naujagimio. Mergaitės kūnelį ji įdėjo į juodą maišą ir paslėpė netoli namų esančiame ūkiniame pastate. Pirminiame informacijos šaltinyje rašoma, kad moteris naujagimės atsikratė pirmąją jos gyvenimo dieną ją pasmaugiant.

Moteris yra įtraukta į rizikos asmenų sąrašą, kaip girtaujanti, neprižiūrinti savo dviejų mažamečių vaikų. Po dukrelės nužudymo vyresni šeimos vaikai išvežti į globėjų šeimą. Moteris gali netekti ir socialinio būsto Alšėnų seniūnijoje.

Įtarimų, kad moteris galėjo padaryti žiaurų nusikaltimą, turėjo ir kaimynai, ir socialinė darbuotoja, kuri ir kreipėsi į policiją.

Kauno apskrties policijos komisariato atstovai informavo, kad rugsėjo 29 d. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdyboje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas (LR BK 129 str. 2 d. 2 p.) pagal gautą Kauno rajono savivaldybės pranešimą, kad socialinė darbuotoja pastebėjusi moterį, kuri galėjo būti neščia, tačiau kūdikio nėra. Jauna moteris buvo sulaikyta. Jai skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, paimti jos asmens dokumentai. Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuraturos 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Tai jau ne pirmas Kauno rajoną sudrebinęs tragiškas įvykis pastaruoju metu. Praėjusį savaitgalį skelbėme, kad Garliavos seniūnijoje nužudyta moteris, o jos sugyventinis stipriai sužalotas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA