Lietuvos jaunimo futbolo rinktinė Kaune atsilaikė prieš L. di Biagio treniruojamą Italiją | Kas vyksta Kaune

Lietuvos jaunimo futbolo rinktinė Kaune atsilaikė prieš L. di Biagio treniruojamą Italiją

delfi.lt 2016/10/11 20:09
R. Tenio nuotr.

Antradienį Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione vykusiose paskutinėse Europos jaunimo (U-21) čempionato atrankos antros grupės rungtynėse Lietuvos rinktinė sužaidė lygiosiomis 0:0 (0:0) su Italija, kuri ir tapo grupės nugalėtoja.

Beje, italų komandą treniruoja buvęs ilgametis šalies rinktinės saugas, 2000 metų Europos vicečempionas Luigi di Biagio, o ekipos vadovas – legendinis Giancarlo Antognoni, kuris su „Squadra Azzurra“ triumfavo 1982 m. pasaulio čempionate.

Būtent italai vienintelį kartą per paskutines ketverias rungtynes mūsiškius sustabdė favoritai italai – savo aikštėje pernai lapkritį jie nugalėjo rezultatu 2:0.

Kartu su Italijos komanda į Lietuvą atvyko ir būrys žurnalistų – iš tokių garsių leidinių kaip „Gazzetta dello Sport“, „Corriere dello Sport“, „Tuttosport“, „Corriere della Sera“.

Lietuviai atrankos kovas pradėjo nesėkmingai, tačiau praėjusių metų lapkritį surinko stipriausią sudėtį ir 3:1 pranoko airius, o šiemet įveikė tiek Andoros (1:0), tiek Slovėnijos komandas (1:0).

Antano Vingilio auklėtiniai su 10 taškų galutinėje rikiuotėje užėmė penktą vietą.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA