Lietuvos policijos mokykla prisidėjo prie socialinės akcijos – Kas vyksta Kaune

Lietuvos policijos mokykla prisidėjo prie socialinės akcijos

Organizatorių nuotr.

Lietuvos policijos mokykla (toliau – LPM) nusprendė nelaužyti gražių tradicijų ir jau trečią kartą kartu su Kauno rajono savivaldybe organizuoja socialinę akciją „Obuolių šalis“.

Šiandien, rugsėjo 24 d., gausus būrys LPM kursantų buvo suburti į bendrą talką, kurios metu Tado Ivanausko Obelynės sodyboje rinko raudonšonius obuolius. Iki šiol dvejus metus obuoliai buvo renkami LPM sode, bet jo jau nebėra.

Vieni iš akcijos organizatorių, Kauno rajono savivaldybė, labai apsidžiaugė, kai Obelynės sodyba sutiko prisijungti prie kilnios akcijos ir padovanojo obuolių.

Į sodybą sugužėjus 100 talkininkų, darbai ėjosi labai sparčiai. Kursantai per valandą spėjo ne tik pririnkti 100 maišų, bet ir į valias prisivalgyti obuolių.

LPM kursantai džiaugėsi, kad galėjo prisidėti prie šios gražios akcijos, juk tapus policijos pareigūnais, jie turės ne tik ginti, saugoti, bet ir padėti žmonėms. Gausus derlius po talkos iškart iškeliavo į sulčių spaudyklą. Vėliau šis saldus nektaras iškeliaus po Kauno rajono senelių globos namus, nevyriausybines organizacijas, kurios padeda neįgaliems asmenims, taip pat saldžios sultys iškeliaus pas skurdžiai gyvenančias šeimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA