Kauniečiai piktinasi nemaloniais kvapais mieste | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai piktinasi nemaloniais kvapais mieste

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi net keletas skaitytojų, besiskundžiančių ne kokiu kvapu Kauno mieste.

„Kas Kaune smirda??? Tokia smarvė antrą vakarą iš eilės“, – rašė Daivanos rajone gyvenanti kaunietė. „Gal kas dieną išpila, o vakare, papūtus vėjeliui, viskas pasklinda ir neįmanoma langų atidaryt. Skauda galvą bent man asmeniškai“, – pasakojo ji.

Kitas kaunietis teigė, jog irgi kenčia nuo nemalonių kvapų. „Taip karšta, o langų atsidaryt nėra kaip per smarvę“, – skundėsi jis, taip antrindamas vienos Taikos prospekte įsikūrusios įmonės darbuotojams. Jie pasakojo, kad irgi negali prasivėdinti patalpų, net „pastarosiomis dienomis, papūtus vėjui nuo Kauno MBA pusės, aplinkinių ofisų darbuotojai dūsta nuo pūvančių šiukšlių smarvės“.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su VšĮ Kauno regiono atliekų tvarkymo centro direktoriumi Kęstučiu Balčiūnu, jis teigė, kad jokios neįprastos veiklos centre nebuvo vykdoma.

„Kauno MBA – komunalinių atliekų rūšiavimo gamykla, tai gali būt, kad kartais kažką užpučia“, – teigė jis. „Nieko neįprasto nėra, gali būt, kad vyko kažkokie remonto darbai ir buvo atidarytos durys. Bet daromės tyrimus ir patys, ir turim signalus, su mumis šneka visi kaimynai, visos įmonės ir žiūrim“, – pasakojo K. Balčiūnas. „Bet šiaip tai pas mus kažkokių chemikalų nėra, tik buitinės atliekos. O dabar karšta, tai natūralu, kad tų kvapų kiek daugiau“, – sakė direktorius.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA