Skaitytojas įspėja apie eismo pakeitimus judrioje sankryžoje | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas įspėja apie eismo pakeitimus judrioje sankryžoje

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Vienoje judrioje Kauno gatvių pasikeitė eismo tvarka, tačiau portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pastebi, kad vairuotojai vadovaujasi ne naujais ženklais, o senąja tvarka prie kurios buvo pripratę.

[galerija kiek=””]

Savanorių pr., P. Lukšio ir Kovo 11-osios gatvių sankryžoje pritarta pakeisti eismą tam, kad padidėtų sankryžos pralaidumas. Eismo komisija pritarė sprendimui P. Lukšio gatvėje išardyti saugumo salelę ir jos vietoje įrengti dar vieną eismo juostą. Šiuo metu sudėlioti nauji ženklai, nurodantys, kad šioje vietoje yra trys, o ne dvi eismo juostos, tačiau vairuotojai kol kas važiuojam pagal įpročius.

„Gal galite pasidalinti informacija, kad daugiau žioplų vairuotojų atkreiptų dėmesį ir nepažeidinėtų taisyklių, atsiradus naujiems ženklams. Važiuojant nuo P. Lukšio link Kovo 11-osios gatvės pasikeitė ženklai. Prieš pat sankryžą, kertant Savanorių prospektą, kelias pasidalina į tris juostas (nors dar nesubraižyta, bet reikia vadovautis ženklais), bet vairuotojai vis tiek važiuoja nekreipdami dėmesio į ženklus ir iš dešinės juostos, iš kurios dabar galima tik į dešinę sukti, vis tiek važiuoja tiesiai“, – naują eismo tvarką komentuoja Kostia.

Pažymima, jog seniau prie šios sankryžos buvo dvi eismo juostos. Iš pirmosios buvo galima sukti į dešinę arba važiuoti tiesiai, o iš antros – sukti į kairę ir taip pat važiuoti tiesiai. Naujieji ženklai nurodo, kad tiesiai galima važiuoti tik iš antros ir trečios eismo juostos, o pirmoji palikta tik sukantiems į dešinę ir važiuojantiems Savanorių pr. link centro.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA