„Kas vyksta Kaune” skaitytojai užfiksavo, kaip miesto centre policija susėmė vaikus | Kas vyksta Kaune

„Kas vyksta Kaune” skaitytojai užfiksavo, kaip miesto centre policija susėmė vaikus

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Ketvirtadienio pavakarę į policijos akiratį pakliuvo septynių vaikų kompanija. Juos pareigūnai išrikiavo prie kiosko, vėliau nugabeno į policijos komisariatą.

Miesto kameros užfiksavo, jog jaunuolių kompanija miesto centre triukšmauja, kabinėjasi prie praeivių. Vienas policijos ekipažas privažiavo prie vaikų ir juos išrikiavo ties Laisvės alėjos ir S. Daukanto gatvės sankryžos stovinčio kiosko.

Policijos pareigūnai sakė, jog viskas vyko sklandžiai. Išrikiuoti vaikai nesipriešino ir kantriai laukė, kol atvažiuos kitas policijos ekipažas ir visus nugabens į policijos komisariatą.

Jaunuoliams kaltinimai nepareikšti, nebent į policininkus kreipsis nukentėję žmonės. Sulaikytų jaunuolių amžius 14-19 metų. Visi sulaikyti asmenys, pirminiais duomenimis, nebuvo vartoję alkoholio.

Užfiksuotas veiksmas miesto centre vyko apie pusę 9 vakaro.

Dėkojame apie įvykį pranešusiam „Kas vyksta Kaune” skaitytojui Edgarui!

ATNAUJINTA 13.21

Su portalo „Kas vyksta Kaune” redakcija susisiekė vienas jaunuolis, kuris matė visą situaciją. Skaitytojas sakė, jog ne visi jaunuoliai padarė kažką blogo, tiesiog atsidūrė ne vietoje ir ne laiku.

Iš pradžių gal kokia 15 jaunuolių vaikščiojo Laisvės alėja, kol kilo muštynės dėl greičiausiai „nesuvestų sąskaitų”. Atvažiavus policijai, liko vos 7 jaunuoliai. Liudininkas sako, jog ne visi sulaikyti jaunuoliai įsivėlė į muštynes. Kiti tiesiog liko stovėti.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA