Andrius Mamontovas kauniečiams dovanojo savo širdį | Kas vyksta Kaune

Andrius Mamontovas kauniečiams dovanojo savo širdį

Organizatorių nuotr.

Naująjį albumą „Degančios akys“ pristatantis Andrius Mamontovas su grupe tęsia koncertinį turą po didžiuosius Lietuvos miestus. Penktadienio vakarą tradiciškai šiltą ir jaukų pasirodymą atlikėjas skyrė Kaunui.

Viena didžiausių renginių erdvių laikinojoje sostinėje – naktinis klubas „Gargaras“ – buvo sausakimšas dar gerokai prieš renginio pradžią. Kelias valandas trukusiame koncerte ištikimiausi gerbėjai klausėsi bei drauge su A. Mamontovu pritariančiai dainavo ne tik naujas, bet ir daugelio nuo vaikystės pamiltas dainas.

Paskutinių ketverių metų kūrybos vaisius pristatantis A. Mamontovas užsiminė seniai nekoncertavęs Kaune. Viso pasirodymo metu į viršų iškeltos rankos ir drauge atliekamos dainos neabejotinai reiškė, kad laikinosios sostinės publika buvo išties jo pasiilgusi.

Koncerto pabaigoje atlikėjas visiems susirinkusiems simboliškai padovanojo savo širdį.

Po ketverių metų pertraukos dienos šviesą išvydusius naujausius kūrinius iš albumo „Degančios akys“ praėjusią vasarą jau girdėjo septyniolikos mažesnių miestų publika. Koncertuose po atviru dangumi apsilankė apie 20 tūkst. klausytojų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA