Tragiškas „Maserati“ smūgis į medį: vienas žuvo, trys jauni žmonės sužeisti (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Tragiškas „Maserati“ smūgis į medį: vienas žuvo, trys jauni žmonės sužeisti (atnaujinta)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Sekmadienio naktį Kaune įvyko tragiška avarija, kai prabangaus automobilio „Maserati“ vairuotojas, nesuvaldęs automobilio, rėžėsi į medį. Apie nelaimę itin vingiuotame kelyje pranešė „Kas vyksta Kaune” skaitytojai, pamatę, jog į įvykio vietą skuba gausios spec. tarnybų pajėgos.

Iš karto po įvykio apie 3 val. nakties (vasaros laiku) į avarijos vietą Švenčionių gatvėje, jungiančioje aukštuosius ir žemuosius Šančius, atvyko gausios gelbėtojų, medikų ir policijos pajėgos. Dėl gelbėjimo operacijos buvo uždarytas eismas šia gatve. Kauno apskrities policijos budėtojas portalui „Kas vyksta Kaune” patvirtino, kad avarijos metu žuvo 24-erių vyriškis.

Ugniagesiams gelbėtojams iš visiškai sumaitoto automobilio teko traukti jaunus žmones. Vienas iš jų jau buvo be jokių gyvybės ženklų. Kitas vaikinas, kuris iškrito iš automobilio ir dviem jaunoms merginoms, važiavusioms avarijos metu sumaitotame „Maserati“, rūpinosi medikai, kurie sužeistiesiems avarijos vietoje teikė skubią pagalbą, o vėliau juos dėl daugybinių sužalojimų pristatė į Kauno klinikas.

Didžiausias smūgis teko automobilio priekinei daliai.

Avarijos metu Kauno apylinkėse tvyrojo rūkas, buvo dulksna, todėl kelio danga nebuvo visai sausa, matomumas prastas. Sumaitoto automobilio salone mėtėsi alkoholinio gėrimo butelis, tad tikėtina, kad kompanija vyko švęsti toliau.

Kas vairavo automobilį ir ar vairuotojas buvo blaivus, paaiškės po tyrimo.

PAPILDYTA 10:15

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė, sekmadienio rytą patikslino įvykio detales.

02:40 val. buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį Kaune, Švenčionių g. Automobilis „Maserati“ buvo atsitrenkęs į medį, prispausti 3 žmonės. Iškelti 2 sužeisti žmonės (vyras ir moteris), jie perduoti medikams, iškeltas ant galinės sėdynės žuvęs automobilio savininkas (vyras). Vairuotojas (vyras) buvo iškritęs iš automobilio, sužeistas išvežtas medikų. Vairuotojo ir keleivių asmenybes tikslina policijos pareigūnai. Patraukus automobilį po eismo įvykio nušluota kelio danga.

Su redakcija susisiekę kauniečiai teigia matę šį automobilį vėlyvą šeštadienio vakarą Kaune. Jie teigia, kad merginas vaikinai prikalbino sėsti į automobilį Rotušės aikštėje, kiti teigia matę jį skriejantį Kauno gatvėmis nakties metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA