Pasipylė avarijų: vienoje 3 sužeisti ir girtas vairuotojas, kitoje – partrenktas vaikas | Kas vyksta Kaune

Pasipylė avarijų: vienoje 3 sužeisti ir girtas vairuotojas, kitoje – partrenktas vaikas

Kas vyksta Kaune nuotr.

Antradienį Kauno gatvėse pasipylė avarijų. Pranešama, jog vienos sukėlėjas – girtas vairuotojas, kuris avarijos metu sužalojo tris asmenis. Kita nelaimė įvyko Dainavoje. Sankryžoje partrenktas mažametis išgabentas į gydymo įstaigą.

Apie 15 val. A. ir J.Gravrogkų gatvėje susidūrė „VW Passat“ ir BMW automobilis. „VW“ vairuotojas važiavo neblaivus ir padarė eismo įvykį, jo metu susižalojo pats ir sužeidė BMW vairuotoją bei keleivę. Pareigūnai nustatė, jog 1968-ais metais gimęs „VW“ vairuotojas įpūtė 2,45 prom. alkoholio. Visi eismo įvykyje dalyvavę žmonės nugabenti į gydymo įstaigą, jų gyvybėms pavojus negresia.

16.23 val. gautas pranešimas, jog ties Partizanų ir Kovo 11-osios gatvių sankryža partrenktas vaikas. Septynmetis buvo sąmoningas, tačiau perduotas medikams.

Vairuotojas pasakojo, jog jam degė žalias šviesoforo signalas, o vaikas ne perėjoje išbėgo į važiuojamąją kelio dalį. Vairuotojas dar bandė stabdyti, tačiau nespėjo. Manoma, jog vaiką kažkas pašaukė ir šis neapsidairęs, palindo po automobilio ratais.

Dieną portalas „Kas vyksta Kaune“ skelbė dar apie vieną avariją, įvykusią Palemone. Po susidūrimo su vilkiku, iš lengvojo automobilio teko vaduoti prispaustą žmogų. Kiti automobiliu važiavę žmonės taip pat sužeisti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA