Kamuoliniai dūmai ir atvira liepsna budino kauniečius | Kas vyksta Kaune

Kamuoliniai dūmai ir atvira liepsna budino kauniečius

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Prieš 23 valandą ties vienu įvažiavimu į Kauną įsiplieskė ugnis. Vieno aukšto name kilo didelis gaisras. Kol kas nepranešama apie aukas.

Bendruoju pagalbos telefonu buvo gautas pranešimas, jog matosi dūmai, galimai dega miškas. Atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad atvira liepsna degė nenaudojamas apleistas pastatas (16×6 m dydžio, 1 aukšto). Pastatas sudegė visiškai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją užplūdo laiškai su nuotraukomis ir klausimais, kas dega Muravoje. Netoli Savanorių ir Šiaurės prospektų sankryžos matėsi atvira liepsna, aplink stovėjo ugniagesiai gelbėtojai bei greitoji medicinos pagalba.

Ketvirtosios kuopos vadas pasakojo, jog vyko iš kito incidento ir pamatė besiveržiančius dūmus. Atvykus į vietą, pradėta gesinti jau įsismarkavusias liepsnas. Vieno aukšto medinis namas pleškėjo atvira liepsna. Viduje buvo ligi kelių prikrauta šiukšlių. Kol kas nežinia, ar name gaisro metu nebuvo gyvenamosios vietos neturinčių asmenų, mat jau nebegyvenamame pastate benamiai dažnai prisiglausdavo.

Ugniagesiai pasakoja, jog jau ne pirmas kartas, kuomet tenka važiuoti gesinti šį objektą. Apleistas namas liepsnoja bent kartą į metus. Tačiau po šio karto, ko gero, nebeliks, ką gesinti, mat dėl įsiplieskusio gaisro teko griauti namo sienas.

Kad namas jau seniai apleistas byloja ir tai, jog iki jo neveda joks automobilių takelis. Ugniagesiai žinojo kelią, tačiau medikai nuklydo toliau. Namas visai netoli vairavimo mokyklos aikštelės, tad pradžioje visi sugūžėjo ten.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA