Suformuota visa Kauno rajono vadovybė | Kas vyksta Kaune

Suformuota visa Kauno rajono vadovybė

Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Ketvirtadienį vykusiame Kauno rajono savivaldybės tarybos posėdyje paskirti administracijos direktoriaus pavaduotojai, patvirtintos komitetų ir komisijų sudėtys.

Direktoriaus Ričardo Pudževelio pavaduotojais tapo Angelė Ščiukauskienė ir Šarūnas Šukevičius. A.Ščiukauskienė kuruos socialinės paramos, kultūros, švietimo, sveikatos ir vaiko teisių klausimus.

„Savivaldybėje dirbu seniai ir žinau, kad gerų rezultatų galima pasiekti tik komandiniu darbu“, – kalbėjo A. Ščiukauskienė. Pavaduotoja ji dirbo ir ankstesnėje kadencijoje, taip pat – prieš dešimtmetį. 2007-2012 m. A. Ščiukauskienė vadovavo Socialinės paramos skyriui.

Š. Šukevičius iki šiol dirbo Karmėlavos seniūnu, anksčiau ėjo Ekonomikos skyriaus vyriausiojo specialisto pareigas. Dabar jis kuruos savivaldybės aplinkos, kelių ir transporto, žemės ūkio, ekonomikos sritis, seniūnijų klausimus.
Posėdžio metu suformuoti 8 tarybos komitetai. Kontrolės komitetui patikėta vadovauti opozicijos atstovui, Tėvynės sąjungos nariui Gvidui Rutkauskui.

Tarybos sprendimu sudarytos antikorupcijos, administracinė, visuomeninė administracinių ginčų, pavadinimų sumanymo ir atminimo įamžinimo, kelių priežiūros ir plėtros programos lėšų paskirstymo komisijos.

Nuspręsta, kad Kauno regiono plėtros taryboje savivaldybei atstovaus meras Valerijus Makūnas ir jo pavaduotojai Kęstutis Povilaitis ir Jonas Gurskas.

Kauno rajono savivaldybės taryboje 15 mandatų turi socialdemokratai. Jų koalicijos partnerė Darbo partija 2. Opozicinės partijos: Tėvynės sąjunga 5, Liberalų sąjūdis 3, Valstiečių ir žaliųjų sąjunga 2.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA