Eiguliuose tramdomas milžiniškas gaisras | Kas vyksta Kaune

Eiguliuose tramdomas milžiniškas gaisras

Skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją užplūdo pranešimai apie milžinišką gaisrą Eiguliuose. Skaitytojai siunčia foto ir vaizdo medžiagą iš įvairių Kauno vietų, kuriose matomas didžiulis juodų dūmų debesis. Dūmai matomi net Šilainių mikrorajone.

Pirminiais duomenimis, gaisras Ašigalio gatvėje įsiplieskė name apie 13:30 val. Į įvykio vietą išsiųstos didelės ugniagesių pajėgos.

Pirmame pastato aukšte įsikūrusios automobilių remonto dirbtuvės, tad darbuotojams, kol buvo vykdomi gesinimo darbai, teko apleisti patalpas.

Duomenų apie gaisre nukentėjusius asmenis nėra.

„Pagal pirminius duomenis degė apleistas pastatas, su mansarda. Liepsna stipriai išplito. Atvykus pirmosioms pajėgoms, stogas jau buvo įkritęs. Į įvykio vietą atvyko 5 autocisternos, keltuvas. Pastato viduje degė automobilių sėdynės, detalės, tepalai. Stogas, pietinė ir šiaurinė sienos yra įgriuvę, tad mums apsunkino darbus. Ugniagesiai negali atsistoti ant konstrukcijų, nes yra pavojinga, todėl darbus atlieka nuo keltuvo“, – apie situaciją pranešė priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Viščius Rimgaudas.

Už informaciją ir foto bei vaizdo medžiagą iš įvykio vietos dėkojame „Kas vyksta Kaune” skaitytojams!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA