Nužudymu įtariamas kaišiadoriškis sulaikytas | Kas vyksta Kaune

Nužudymu įtariamas kaišiadoriškis sulaikytas

R. Tenio nuotr.

Po vakarykščios tragedijos, įvykusios Kauno rajone, prokurorai praneša, jog šiandien sulaikytas įtariamas nusikaltimą padaręs Nerijus Kalaušis. Įtariamasis vos prieš pusvalandį sulaikytas Kaišiadorių rajone.

Sekmadienį visą Lietuvą sukrėtė žinia, jog savo namuose, Giraitėje rasta nužudyta TV laidų vedėja Viltė Stankutė Butkienė ir kartu buvęs vyras. Pirminiais duomenimis, ant žurnalistės kūno buvo durtinės žaizdos.

Įtariama, jog kraupų nusikaltimą padarė kurį laiką su V. Stankute gyvenęs Nerijus Kalaušis. Nuo vakar vyras buvo ieškomas ir šiandien sulaikytas 48 valandoms.

„Buvo mestos visos pajėgos. Įtariamojo asmens ieškojo policijos pareigūnai, Lietuvos ir Lenkijos sienos apsauga. Buvo tiriamos kelios versijos, kur gali slėptis, bet pasitvirtino, kad asmuo buvo Kaišiadorių rajone, kur ir pareigūnai jį sulaikė. Asmuo nesipriešino. Iš tam tikrų jo veiksmų galima sakyti, kad asmuo gailisi“, – kalbėjo Kauno apygardos vyriausiasis prokuroras Darius Valkavičius.

Kol kas daugiau aplinkybių nėra atskleidžiama, nes vyksta tyrimas.

N.Kalaušis jau buvo pakliuvęs į policijos akiratį. Prokurorai tikino, jog asmuo jau buvo teistas šešis kartus už sužalojimus, viešosios tvarkos pažeidimus bei nuosavybės pasisavinimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA