Kur Kaune sutikti Naujuosius metus? – Kas vyksta Kaune

Kur Kaune sutikti Naujuosius metus?

Archyvo/ kas vyksta Kaune nuotr.

Jei nenorite Naujuosius metus sutikti sėdėdami prie televizoriaus ekrano ir apkrauto vaišių stalo, siūlome šią šventę pasitikti taip, kad gera būtų visus ateinančius metus. Renginių Kaune Naujųjų metų naktį tikrai netrūksta, tereikia noro Naujuosius sutikti kitaip.

Mėgstantiems sportuoti bei laiką leisti aktyviai, siūloma gruodžio 31-ąją dieną plaukti baidarėmis. Taip taip, tai – ne juokas. Vidurdienį visi baidarių entuziastai renkasi prieplaukoje prie Kauno Algirdo Brazausko hidroelektrinės. Organizatoriai tikina, kad toks šventinis plaukimas yra puiki galimybė pamatyti miesto panoramas visai kitaip, mat žiemą jos ypatingai gražios. Aistruoliai planuoja Nemunu plaukti iki Vytauto Didžiojo bažnyčios. Beje, baidarėmis pasirūpina organizatoriai!

Vakarėjant kauniečiai galės pasirinkti aibę vietų, kur sutikti Naujuosius metus. viešbučiai, restoranai, pagrindinės miesto erdvės bus pilnos žmonių. Pasiūlymai itin įvairūs, tad gali išsirinkti kiekvienas.

Tradiciškai Kauno Rotušės aikštėje susiburs daugiausiai kauniečių. Šiais metais Naujuosius metus pasitiksime su 3D projekcijomis bei įspūdingais fejerverkais, kuriuos paprastai stebi gausus kauniečių būrys ne tik pačioje aikštėje, bet taip ir nuo Aleksoto panoramos.

Pagrindiniai naujametiniai koncertai

Algirdas Kaušpėdas gruodžio-31-ąją vilios kauniečius į „Žalgirio“ areną, kur vyks „Anties“ koncertas „Zombiai atrieda atidunda“. Ilgai laukto koncerto pradžia 21 valandą. O vidurnaktį virš arenos nugriaudės galingi šventiniai fejerverkai.

Žinoma, pirotechnikos netrūks visame mieste. Po kiekvieno renginio, kauniečiai galės pasigrožėti nepamirštamais šviesos šou danguje.

Kitas koncertas – legendinėje Kauno sporto halėje. Šiais metais Kauno simfoninis orkestras, Merūnas, Šampaninis choras ir kiti atlikėjai džiugins kauniečius.

Dar vienas koncertas vyks KTU Kultūros centre, kur koncertuos Vidas Bareikis.

Muzikos klube „Papa Jazz“ publiką šildys šiltos „Rebel Heart“ melodijos. Bilietai į šį vakarėlį šiandien kainuoja -20% pigiau. Jūsų laukia prabangi trijų patiekalų vakarienė, putojantis vynas, išskirtinės atrakcijos su vakaro vedėja ir puikios dovanos, stilistų kampelis, legendinė gyvos muzikos grupė „Rebel Heart”, šokiai iki ryto su DJ. Bilietą įsigysite www.bilietai.lt, staliuką rezervuosite paskambinę numeriu 8 650 56162.


Viešbučiai kviečia pašėlti

Kai kuriuose Kaune įsikūrusiuose viešbučiuose numatoma itin smagūs vakarėliai. O organizatoriai tikina, jog gerai pašėlus, nereikės toli keliauti iki namų, mat jaukūs kambariukai leis puikiai pailsėti po linksmybių.

„Park Inn by Radisson“ viešbutyje lankytojai galės paskanauti gurmaniška vakariene, pasimėgauti gyva muzika bei maloniai pabendrauti prie šampano taurės.

Į Naujametinį pobūvį „1000 ir viena naktis“ kviečia „Santakos“ viešbutyje įsikūręs „Europa. Best Wetstern“ restoranas. Čia viliojantys šokiai ir skambančios melodijos nepaliks abejingų. Naujuosius galima sutikti ir „Daugirdo“ viešbutyje, kur ne tik vakarienė, bet lankytojų laukia ir fejerverkų stebėjimas iš viešbučio terasos.

Vakarėliai jaunimui

Dauguma Kaune įsikūrusių kavinių ir barų taip pat rengia naujametinius vakarėlius. Jaunimo mėgstamos susirinkimo vietos garantuoja, jog ir šiais metais čia kilnosis stogas.

Štai „Punto Jazz“ palėpėje skambės geriausios Bon Jovi dainos. „PJazz old town“ siūlo Naujuosius sutikti ryškiai, skambiai ir ypatingai.

Ypatingai jaunuolių pamėgta vieta „Džem pub“ ir Naujųjų metų naktį šurmuliuos. Organizatoriai tikina, kad mišraine ir silke pasirūpins, tereikia atsinešti siautulingą nuotaiką.

Naujųjų metų sutikimas kitaip

Atsibodo eiliniai vakarėliai? Norite sutikti 2015-uosius metus kitaip? Siūlome jums sudalyvauti Menų svetainėje „Largo“. Čia Naujieji bus ypatingi, nes sutikimas garantuojamas su gera kompanija, jaukia aplinka ir be svaigalų.

Centre įsikūrusi „Bernelių užeiga“ kviečia visus išsiilgusius senųjų laikų, sudalyvauti retro stiliaus vakarėlyje. O norintiems vakarą praleisti kartu su klasikine muzika, gali keliauti į „Girstučio kultūros rūmus“, kur balsą virpins įvairūs operos solistai.

Šiais metais kitaip sutikti šią ypatingą šventę kviečia ir „Tautos namai“. Čia kauniečiai galės sužinoti savo ateitį, nes bus galima išsiburti iš rankos. Taip pat susipažinti su ajurvedos mokytojais ir pažvelgti į kitokį gyvenimo propagavimą.

Naujųjų metų naktis ilga, tad praleiskite laiką turiningai. Daugiau įvairių renginių ir idėjų, kaip sutikti 2015-uosius galite rasti renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA