Gimdymo namuose dėl gaisro evakuoti žmonės | Kas vyksta Kaune

Gimdymo namuose dėl gaisro evakuoti žmonės

Kas vyksta Kaune nuotr.

Šįryt Krikščioniškų gimdymo namų padalinyje kilo gaisras, dėl to evakuoti aštuoni žmonės. Laimei ugnis neišplito ir buvo greitai užgesinta.

Apie 6 val. ryto gimdymo namų, įsikūrusių Trakų gatvėje 29, darbą sutrukdė dūmų kvapas. Į įvykio vietą skubiai išsiųstos keturios autocisternos.

Atvykus pirmosioms pajėgoms antrajame aukšte buvo pridūmintos patalpos, jautėsi svilėsių kvapas. Skubiai ir kruopščiai atlikus žvalgybą nustatyta, kad vienoje iš palatų degė elektros paskirstymo dėžutė su joje esančiais laidais.

„Degdamos elektros laidų izoliacinės medžiagos išskiria ypač aitrius ir žmogaus gyvybei pavojingus dūmus, kurių miegodamas prisikvėpavęs gali nebepabusti „, – teigė Kauno ugniagesių atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė.

Laimei, laiku pastebėtas smulkus gaisras neišplito toliau ir nepasiglemžė žmonių gyvybių. Tokiuose objektuose kaip gimdymo namai turėtų būti ypač kruopščiai prižiūrima elektros instaliacija.

Dėl gaisro iš pastato evakuoti 8 žmonės: penkios ligonės ir trys personalo darbuotojai.

Trakų gatvėje esančiuose gimdymo namuose, Ginekologijos skyriuje vienu metu gali būti gydomos beveik dvidešimt pacienčių. Čia gydosi operuotis atsiųstos bei nėštumo sutrikimų turinčios moterys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA