Kaunietis tapo absoliučiu Lietuvos ralio nugalėtoju | Kas vyksta Kaune

Kaunietis tapo absoliučiu Lietuvos ralio nugalėtoju

R. Tenio nuotr.

„Kauno ruduo 2014“ ralyje greičiausias buvo sportininkas iš Kauno. Ramūnas Čapkauskas gerokai aplenkė kitus dalyvius. Ir pergalė „Kauno rudens“ ralyje sportininkui užtikrino pirmąją vietą šio sezono Lietuvos ralio lenktynėse.

Kaunietis Ramūnas Čapkauskas puikiai pasirodė visuose ralio etapuose, todėl gerokai atsiplėšė nuo kitų ralio dalyvių. Nors šį sezoną dar bus vienos lenktynės Druskininkuose, tačiau R. Čapkauskas turi taškų tiek, jog per šeštąjį etapą jo niekas nebeaplenks. Dėl to, lenktynininkas net be paskutiniųjų varžybų jau yra absoliutus Lietuvos ralio nugalėtojas.

Sportininkas tikina, jog techninių nesklandumų visada būna, tačiau penktasis etapas pasisekė puikiai. Taip pat džiaugiasi, kad kartu laimėjo gimtojo miesto ralį.

„Pasisekė labai gerai, todėl aš ir mano šturmanas Tomas Šipkauskas tapome absoliučiais čempionais. Labai smagu, jog tai Kauno ralis, nes esu kaunietis, tad ši pergalė labai sava“ – kalbėjo Ramūnas Čapkauskas.

Nors sportininkai jau atsiėmė pirmosios vietos taures ir galėtų šeštajame etape nebedalyvauti, tačiau kaip pasakė R. Čapkauskas: „Visose varžybose yra garbė dalyvauti“. Todėl ir paskutiniame sezono ralyje žiūrovai galės stebėti profesionalias lenktynes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA