Kaune gražiausiai šonu praslydo „padangų draskytojas“ iš pajūrio | Kas vyksta Kaune

Kaune gražiausiai šonu praslydo „padangų draskytojas“ iš pajūrio

R. Tenio nuotr.

Sekmadienį prekybos miestelyje „Urmas“ vykusiose „BDP Battery“ drifto varžybose dalyvavo lietuviai ir kaimynai latviai. Šonu slystančius automobilius stebėjo virš poros tūkstančių kauniečių.

„BDP Battery“ šoninio slydimo („driftingo“) pirmenybių 4 etape dalyvavo apie 35 sportininkai. Šių metų staigmena – pernai Kaune teisėjavusi Latvijos šoninio slydimo karalienė Kristena šiemet pati sutiko išbandyti prekybos miestelyje paruoštą trasą.

„Kad būtų įdomiau žiūrovams, šiemet varžybų trasa parinkta kitoje vietoje, nei pernai. Parinkta labai gera danga, todėl įspūdingų akimirkų ir gerų emocijų tikrai netrūko“, – sakė renginio organizatorius Kastytis Alekna.

Šiemet žiūrovai išvydo ir naują rungtį. Jos metu pilotai savo automobiliu turėjo preciziškai paliesti barjerą, kuris buvo sudarytas iš senų automobilių. Ši rungtis ne visiems dalyviams pasisekė, tačiau negailėjo adrenalino pliūpsnio ne tik sportininkams, bet taip pat ir stebėtojams.

Šių „BDP Battery“ drifto varžybose geriausiai pasirodė Kęstutis Kelpša iš Klaipėdos, trasą įveikęs profesionaliausiai ir sulaukęs daugiausiai žiūrovų plojimų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA