Rytinio reido rezultatai nustebino pareigūnus | Kas vyksta Kaune

Rytinio reido rezultatai nustebino pareigūnus

R. Tenio nuotr.

Nors policijos pareigūnai nuolat rengia kelių eismo dalyvių patikrinimus, kiekvieną kartą po reidų išaiškinami vairuotojai, nevengiantys sėsti prie vairo, kai jų organizme „tyvuliuoja“ neleistinas alkoholio kiekis.

Ankstyvą pirmadienio rytmetį Vaišvydavos plente surengto reido metu patikrinti 343 transporto priemonių vairuotojai. 5 iš jų buvo neblaivūs, vienas eismo dalyvis vairavo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, 4 vairuotojai važiavo be automobilio techninės apžiūros ir vienas vairuotojas buvo pamiršęs prasitęsti privalomąjį transporto priemonės civilinės atsakomybės draudimą.

Net dviem vairuotojams nustatytas didesnis nei 1 promilės girtumas.

„Važiavau į darbą ir visiškai nesitikėjau sutikti jūsų. Mašina ne mano, o uošvio, kuris jau po žeme. Gailiuosi ir sutinku su pažeidimu“, – policijos pareigūnui dievagojosi vairuotojas Einaras su 1,85 promilės alkoholio kraujyje.

Girti vairuotojai vairuoja ne tik pirmadieniais

Kaip po reido portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities kelių policijos valdybos kelių patrulių kuopos pirmojo būrio specialistas Saulius Kasiulynas, pareigūnai vairuotojų patikrinimus rengė ir savaitgalį, kurio metu išaiškinti 6 neblaivūs vairuotojai ir 7 apgirtę dviratininkai.

Policijos pareigūnai reidus Kauno apskrityje žada rengti ir toliau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA