Po Dainų šventės – papildomi autobusai ir troleibusai | Kas vyksta Kaune

Po Dainų šventės – papildomi autobusai ir troleibusai

Kaunas.lt nuotr.

Šeštadienį Dainų slėnyje vyksiančiuose Dainų šventės 90-mečio minėjimo renginiuose dalyvausiantys kauniečiai namo galės sugrįžti papildomais autobusais ir troleibusais. Apie 22.00 val šventės dalyviai ir žiūrovai galės išvykti 1-ojo, 5-ojo, 7-ojo, 13-ojo, 14-ojo, 15-ojo, 16-ojo maršrutų troleibusais ir 4-ojo, 6-ojo A, 34-ojo, 38-ojo, 39-ojo maršrutų autobusais.

Autobusai ir troleibusai išvyks iš stotelių „Dainų slėnis”. 1-ojo maršruto dalis troleibusų važiuos iki stotelės „Islandijos pl.”, dalis troleibusų važiuos iki stotelės „Juozapavičiaus pr.”, 5-ojo maršruto troleibusai važiuos iki stotelės „Petrašiūnai”, 7-ojo maršruto troleibusai važiuos iki stotelės „Kaniūkai”, 4-ojo maršruto autobusai važiuos Tunelio g. iki Geležinkelio stoties ir toliau esamu maršrutu iki stotelės „Vičiūnai”.

6A maršruto autobusai važiuos iki stotelės „Garliava”, 39-ojo maršruto autobusai važiuos iki stotelės „Romainiai”, 34-ojo ir 38-ojo maršrutų autobusai važiuos Tunelio g. iki Geležinkelio stoties ir toliau esamais maršrutais. Autobusuose ir troleibusuose bus pateikta informacija apie važiavimo kryptis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA