Rekordinę auditoriją „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ sutraukęs M.Stonkus nestokojo pokštų apie Kauną | Kas vyksta Kaune

Rekordinę auditoriją „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ sutraukęs M.Stonkus nestokojo pokštų apie Kauną

Luko Misiūno nuotr.

Trečiadienį įvyko jubiliejiniai – dešimtieji – „Kitokie pasikalbėjimai“, surinkę rekordiškai didelį būrį žiūrovų, nepabūgusių niūrių orų prognozių. Jų pašnekovas buvo šmaikštusis Mantas Stonkus. Vietos pristigusiame „Ryšių kiemelyje 837“ su humoristu ir aktoriumi kalbėjosi Karolis Tiškevičius, kitaip žinomas kaip „Šventės Dievas“.

RENGINIO NUOTRAUKŲ GALERIJA

Pokalbyje buvo paliestos beveik visos šių dienų Lietuvos aktualijos. Nebuvo pamirštas Raulis, dietos, besiskundžiantys abiturientai, Monika Šalčiūtė ir kiti. Nors vakaro tema buvo „Humoro ribos“, pokalbis neapsiėjo be praktinių pasišaipymų.

Mantui, kaip daugeliui Kauno svečių, „įspūdį“ paliko duobėtos miesto gatvės. Jis taip pat neslėpė sergąs už visų mylimą „Žalgirį“. Ši komanda, anot jo, palaikoma nuo vaikystės.

Šioje „Kitokių pasikalbėjimų“ diskusijoje buvo ir improvizacijų – į sceną buvo pakviestas vienas žmogus, kurį per minutę laiko turėjo prajuokinti M.Stonkus. Jam nepavykus, vaikinas būtų laimėjęs 100 litų, tačiau humoristas talentas išlydėjo žiūrovą nuo scenos su šypsena.

Nors oras publikos nedžiugino, tačiau renginio vedėjas ir svečias rado išeitį – pakviesti nuo lietaus uždangos ieškančius žmones prisėsti tiesiog scenoje.

Jubiliejinių pasikalbėjimų metu svarbus buvo ne tik humoras. M.Stonkus palietė jaunimui skaudžią patyčių mokykloje problemą. Humoristas, kilęs iš Plungės, prisipažino, kad mokykloje buvo reketuojamas, nes nebijojo rodyti savo išskirtinumo.

Palaikydamas abiturientus, Mantas taip pat paminėjo, kaip sudėtinga jaunam žmogui siekti savo užsibrėžtų tikslų ir savotiškai perdavė linkėjimus buvusiai auklėtojai, kuri juo netikėjo.

„Labiausiai aš, tapdamas populiariu, pamokiau vieną žmogų – tai buvo mano klasės auklėtoja. Kuomet aš jai pasakiau dvyliktoje klasėje, kad stosiu į aktorinį ir būsiu aktorius, ji sako: „Nichuja“. Jeigu mano dukra netapo aktore, tai tu tikrai netapsi.“ Tačiau dabar aš sėdžiu čia su šita publika, o ji turbūt taiso abiturientų egzaminus“, – istoriją pasakojo M.Stonkus.

Kitą trečiadienį į Kauną atvyks pramogų pasaulio veikėjas ir TV laidų vedėjas Algis Ramanauskas, o diskusiją moderuos charizmatiškasis Justinas Jankevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA